SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Käyttöehdot

Yleistä

Tervetuloa SuomiGameHUB-verkkosivustolle. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, ole hyvä ja lopeta sivuston käyttö välittömästi.

Palvelun kuvaus

SuomiGameHUB tarjoaa alustan pelinkehittäjille, pelaajille ja pelialan ammattilaisille keskusteluun, tiedon jakamiseen ja verkostoitumiseen. Palvelu saattaa sisältää käyttäjien luomaa sisältöä, viestejä, kuvia, videoita, peliarvioita ja muuta samankaltaista materiaalia.

Sivuston sisällön luonnissa hyödynnetään generatiivista tekoälyä. Uutisten ja artikkelien kirjoituksessa käytetään pääasiassa GPT:tä ja Video To Text AI:ta. Ne eivät siis kirjoita sisältöä suoraan sivuille, mutta auttavat kyllä tekstin tuottamisessa. Lisäksi peleille voidaan generoida sille sopiva kansikuva, mikäli sillä ei ole olemassa sellaista entuudestaan. (Jos huomaat virheitä sivuston sisällössä, kerrothan siitä meille, jotta voimme korjata ne.)

Käyttäjävastuu

Käyttäjä on itse vastuussa kaikesta sisällöstä, jonka hän lataa tai jakaa SuomiGameHUB-palvelussa. Käyttäjä sitoutuu olemaan lataamatta palveluun laitonta, loukkaavaa, uhkaavaa tai muutoin sopimatonta materiaalia.

Vastuuvapaus

SuomiGameHUB ei ole vastuussa mistään kolmansien osapuolten palveluissa tapahtuvasta toiminnasta eikä käyttäjien luomasta sisällöstä. Jokainen käyttäjä on itse vastuussa toimistaan palvelussamme.

Immateriaalioikeudet

Käyttäjä antaa SuomiGameHUB:lle oikeuden käyttää, muokata, esittää, julkaista ja levittää palveluun lataamaansa sisältöä.

Muutokset ja päivitykset

SuomiGameHUB pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu sivustolla.

Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaisu

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla, ja mikäli yksimielisyyteen ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää näihin käyttöehtoihin liittyen, ota yhteyttä: info@suomigamehub.com.


Käyttämällä SuomiGameHUB-verkkosivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot.