SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Road to Vostok” Demo 2 – Selviydy, ryöstä ja valmistaudu rajaseudun vaaroihin

“Road to Vostok” -selviytymispelin Demo 2 on julkaistu. Tämä peli vie pelaajat karuun selviytymistaisteluun post-apokalyptisella rajavyöhykkeellä Suomen ja Venäjän välissä. Pelaajien tehtävänä on selviytyä vaarallisessa ympäristössä, kerätä varusteita, suunnitella reittejä ja valmistautua matkaan kohti mystistä Vostokia.

Pelin kehittäjä on avoimesti ilmoittanut, että “Road to Vostok” on pitkäaikainen projekti, jonka kehitykseen pelaajilla on mahdollisuus osallistua Early Access -vaiheen kautta. Pelaajapalautteella on keskeinen rooli pelin kehityksessä, ja tiimi arvioi, että Early Access -vaihe kestää noin 2–4 vuotta riippuen kehitystiimin koosta ja palautteen määrästä.

Demo 2 tarjoaa pelaajille pelin ydinmekaniikat, mukaan lukien taistelu-, ryöstö- ja kauppajärjestelmät sekä kehittyneet AI- ja lääketieteelliset järjestelmät. Demossa on 4 kenttää, 100 esinettä ja 15 animoitua asetta. Pelissä on myös perma-death-elementtejä, jotka korostavat selviytymishaasteen vakavuutta. Täysversion suunnitellaan sisältävän laajemman karttavalikoiman, enemmän aseita, esineitä ja hiottua pelikokemusta. Lisäksi kehittäjä aikoo tuoda peliin modausvälineitä ja uusia pelitiloja, kuten yhteistyöpelin.

“Road to Vostok” yhdistää taitavasti selviytymisen, tutkimisen ja strategian elementit ainutlaatuisella tavalla, tarjoten syvällisen pelikokemuksen niille, jotka etsivät enemmän kuin pelkän räiskinnän.

Lataa demo nyt Steamista ja lisää peli toivelistalle:
https://store.steampowered.com/app/1963610/Road_to_Vostok/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu