SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Alan Wake 2, Remedy Entertainment (2023) kansikuva

Alan Wake 2

2023

Kuvaus

Saga Anderson, FBI-agentti tunnettu kyvystään ratkaista mahdottomalta vaikuttavia tapauksia, saapuu Bright Fallsin pikkukaupunkiin tutkimaan rituaalimurhia. Vastaavasti kirjailija Alan Wake yrittää kirjoittamalla synkkää tarinaa muovata todellisuutta ympärillään ja paeta omaa painajaistaan. Nämä kaksi sankaria ovat salaperäisellä tavalla yhteydessä toisiinsa, ja molempien on löydettävä voimansa torjuakseen käsittämätöntä pahuutta.

Pelissä vaihdellaan näiden kahden päähenkilön välillä. Anderson keskittyy ratkaisemaan kuolettavaa mysteeriä, joka nopeasti laajenee yliluonnolliseksi uhaksi Bright Fallsin yhteisölle. Wake puolestaan kamppailee säilyttääkseen järkensä, samalla kun yrittää paeta “Dark Placen” synkkää maailmaa kirjoittamalla tarinaansa.

Bright Fallsin maisemat ja Cauldron-järvi tarjoavat kontrastin Alan Waken painajaismaiselle Dark Placelle. Molemmat maailmat ovat täynnä omia haasteitaan ja uhkiaan, mutta myös rikasta henkilögalleriaa. Pelin mekaniikat keskittyvät valon käyttöön aseena yliluonnollisia voimia vastaan. Pelaajalla on käytössään rajoitetusti resursseja ja valo on viimeinen turva, kun yliluonnolliset viholliset hyökkäävät.

Pelissä on toimintaseikkailun, kauhun ja ammuntapelien elementtejä. Se on suunniteltu yksinpelikokemukseksi ja se on “Alan Wake” -sarjan osa.

Alan Wake 2 Epic Storessa
Epic Storeen
store.epicgames.com
49,99 €

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-10-27
Tila: Tulossa
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Remedy Entertainment
Julkaisija:
Teemat:
Genret:
Pelaajat: yksinpeli
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.