SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Among the Trolls

(Työn alla)

Kuvaus

Among the Trolls on ensimmäisen persoonan selviytymis-, toiminta-seikkailupeli, jossa selvitetään suomalaisten metsien oudot mysteerit. Pelaajana ohjaat joko Alexia tai Annaa, jotka matkustivat Yhdysvalloista Suomeen tapaamaan isovanhempiaan, jotka asuvat eristäytyneessä mökissä korkeiden puiden keskellä. Kun huomaat mökin olevan hylätty ja isovanhemmat kadonneet, sinut vedetään mukaan pohjoismaiseen mytologiaan ja lapsuuden kesien muistoihin rakkaista ihmisistäsi. Lähde etsimään kadonneita isovanhempia ja opi selviytymään erämaassa, kohdaten suomalaisen mytologian yliluonnollisia olentoja ja maailman animistista luonnetta. Seuraa isoisäsi jalanjälkiä ja löydä sisäinen runolaulajasi.

Kokemus ja tutki laajaa maailmaa, joka on täynnä suomalaista kansanperinnettä, mytologiaa ja muinaista shamanistista magiaa. Aloita voimaannuttava seikkailu, kun kaivaat esiin menneisyytesi ja ole valmis löytämään lisää mysteerisen isovanhempien katoamisen salaisuuksista.

Rakenna, asetu asumaan ja selviydy idyllisessä mutta välillä ankaran armottomassa suomalaisessa erämaassa, käyttäen taitojasi löytääksesi esi-isiisi liittyviä salaisuuksia.

Astut sisään kauniisti luotuun 3D-maailmaan, jossa yhdistyvät nostalgia, oudot tunnelmat sekä moderni ja muinainen instrumentaatio, yhdistettynä pohjoisen luonnon aitoihin ääniin.

Among the Trolls Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Forbidden Studios
Julkaisija: 505 Games
Teemat: fantasia
Genret: seikkailupeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10 Home 64 bittiä
Intel Core i5-3570K @ 3.40GHz
8 Gt RAM-muistia
GTX 970, 4 Gt VRAM-muistia
Versio 11
30 Gt vapaata tilaa
DirectX-yhteensopiva
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.