SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Angry Bunny

2019

Kuvaus

Pelin tavoitteena on ohjata sankarikaniinia takaisin kaniinikoloon, mikä on jokaisen tason tehtävä. Pelissä on 19 erilaista maailmaa, ja pelaaja aloittaa pelin avoimessa maailmassa, jossa hän voi vapaasti valita, minkä tason hän haluaa pelata. Jokaisella tasolla on erilainen määrä elämiä pelaajalle. Kaniinin on löydettävä avain, joka avaa puulaatikon, jossa on pommi. Pommilla pelaaja voi räjäyttää suuren porkkanan, joka toimii esteenä kaniinikolon ja tason lopun välillä.

Erilaiset ansat, kuten piikit ja piikikkäät itiöt, sekä liikkuvat vihamieliset olennot vaikeuttavat kaniinin matkaa. Tietyillä tasoilla pelaaja kuolee, jos hän putoaa veteen tai kartan ulkopuolelle. Pelaajan tulee olla nopea, sillä tasot sisältävät myös liikkuvia, pyöriviä ja putoavia alustoja.

Tasot ovat täynnä erilaisia pulmia, kuten piilotettuja alustoja ja siltoja, jotka voidaan aktivoida erilaisten vipujen avulla. Pelissä on myös tarkistuspisteitä, ja pelaaja voi kerätä erilaisia esineitä matkan varrella. Pelaajalle annetaan Steam-saavutuksia tason suorittamisesta. Pelissä on myös koulutuskartta, joka esittelee pelin eri ominaisuuksia.

Angry Bunny Steamissa
0,57€
1,99€
-71%

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2019-10-31
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Tero Lunkka
Julkaisija: Tero Lunkka
Teemat:
Genret:

Järjestelmävaatimukset:
Windows 8
Intel i5
4 Gt RAM
NVidia GeForce 800 -sarja
DirectX 9.0
3 Gt tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.