SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Animal Arena

2023
iOS

Kuvaus

Animal Arena on hullunkurinen taistelupeli, joka on suunnattu yhdestä neljään pelaajaa varten. Peliä värittävät suloiset eläinhahmot ja yksinkertainen yhden napin ohjausjärjestelmä. Pelaajat pyrkivät murskaamaan vastustajansa ansaitakseen pisteitä, joiden avulla voi vapauttaa käyttöön yli sata erilaista värikästä ja söpöä eläinhahmoa.

Pelissä on kaksi pelitilaa: Aikapeli ja Elämät. Aikapelissä voittajaksi selviytyy eniten pisteitä kerännyt eläin, kun taas Elämät-tilassa voittoon tarvitaan kestävyyttä – viimeinen pystyssä oleva eläin kruunataan voittajaksi. Animal Arenan yksinkertainen ohjaus mahdollistaa sen, että pelaajat painavat hyppäämiseksi ja suorittavat nopean käännöksen kaksoisnapautuksella.

Pelin joukkuepelimuoto mahdollistaa 2 vastaan 2 tai 1 vastaan 3 taistelut, tuoden lisäjännitystä ja strategiaa pelikokemukseen. Kukin kahdeksasta taisteluareenasta on suunniteltu ainutlaatuisella asettelulla ja lavakikoilla, jotka tuovat peliin omat haasteensa ja strategiset elementtinsä. Näin ollen jokainen ottelu Animal Arenassa on ainutlaatuinen kokemus pelaajilleen.

Animal Arena Google Play Storessa
Animal Arena lataussivu
Freeware

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-11-09
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Adventure Islands
Julkaisija: Adventure Islands
Teemat: taistelu
Genret: toiminta
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.