SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Areena 4

1997

Kuvaus

Pelin ydin on gladiaattorijoukkueen managerointi, missä pelaajan tehtävänä on värvätä, kouluttaa ja varustaa gladiaattoreita, jotka edustavat erilaisia fantasiakirjallisuudesta tuttuja rotuja. Jokaisella rodulla on omat erityisvahvuutensa, kuten loitsuja osaava parantaja tai fyysisesti kestävä zombie, jotka tuovat peliin omat haasteensa ja strategiansa. Gladiaattoreiden varustaminen kattaa sekä lähitaistelu- että kaukoaseet, mukaan lukien jousia ja varsijousia, sekä taisteluissa hyödynnettävät taikaloitsut.

Areenan neljäs osa kehitti taistelumekaniikkaa, tuoden mukaan jousia ja loitsuja, jotka monipuolistivat pelin strategisia ulottuvuuksia. Erityisesti Areena 4 tunnetaan edeltäjänsä parannelluna versiona, jossa tasapainotettiin pelimekaniikkaa ja syvennettiin strategisia elementtejä.

Pelaajan menestyksen mittari on gladiaattorijoukkueen suoriutuminen areenan taisteluissa, jotka voidaan joko simuloida tai ohjata itse vuoropohjaisesti. Taistelumenestyksen myötä joukkue etenee sarjatasoilla, kerää lipputuloja ja voittobonuksia, joita pelaaja sijoittaa joukkueen kehittämiseen. Taloudellisen hallinnan merkitys korostuu, sillä pelaajan on hoidettava gladiaattoriensa palkat ja investoitava uusiin varusteisiin ja koulutukseen.

Areena 4 vaatii toimiakseen COMDLG32.OCX-tiedoston, joka ei tule pelin mukana. Voit ladata tiedoston täältä ja asettaa sen C:\Windows\SysWOW64-hakemistoon.

Areena 4 lataussivu
Freeware

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 1997
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Seppo Suorsa
Julkaisija: Seppo Suorsa
Teemat: fantasia
Genret: strategia

Järjestelmävaatimukset:
Areena 4 vaatii toimiakseen COMDLG32.OCX-tiedoston, joka ei tule pelin mukana. Voit ladata tiedoston täältä ja asettaa sen C:\Windows\SysWOW64-hakemistoon.
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.