SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Baba Is You

2019

Kuvaus

Baba Is You on pulmapeli, joka on saanut useita palkintoja ja tunnustuksia. Pelissä erityistä on se, että pelaaja voi itse muokata pelin sääntöjä. Jokaisella tasolla säännöt ilmenevät lohkoina, joiden avulla pelaaja voi muuttaa tason toimintalogiikkaa. Esimerkiksi voit muuttaa itsesi kiveksi tai vaihtaa tavoitteesi täysin toiseksi yksinkertaisella lohkojen työntelyllä.

Pelissä on yli 200 tasoa, joissa jokaisessa pelaaja joutuu ymmärtämään ja manipuloimaan pelin mekaniikkaa eri tavoin. Pelin tavoitteena on keksiä ovelia keinoja saada pelimaailman objektit vuorovaikuttamaan keskenään. Baba Is You voitti alun perin Nordic Game Jam 2017 -kilpailun ja myöhemmin se palkittiin itsenäisten pelien festivaalissa vuonna 2018 “Excellence in Design” ja “Best Student Game” -palkinnoilla. Pelillä oli myös kaksi muuta finalistiehdokkuutta, mukaan lukien “Seumas McNally Grand Prize”.

Peli on toteutettu Multimedia Fusion 2 -ohjelmistolla, joka on Clickteamin kehittämä. Peli tukee monia erilaisia pelimekaniikkoja ja tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden käyttää loogista päättelykykyään luovalla tavalla.

Baba Is You Steamissa
12,49€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2019-03-13
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Hempuli
Julkaisija: Hempuli
Teemat: söpö
Genret: taitopeli, pulmapeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
2.0 Gt+, 32-bittinen
1 Gt RAM
ATI Radeon X1300/NVIDIA GeForce 6600 GT/Intel HD 3000 tai parempi
200 Mt vapaata tilaa
Intelin korkealaatuinen ääni
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.