SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Barotrauma

2023

Kuvaus

Barotrauma on yhteistyöhön perustuva selviytymiskauhupeli, joka sijoittuu sukellusveneeseen. Peli on saanut inspiraationsa muun muassa peleistä kuten FTL: Faster Than Light, Rimworld, Dwarf Fortress ja Space Station 13. Pelaaminen tapahtuu Jupiterin kuun, Europan, syvissä merissä, jossa tiimin tulee toimia yhdessä selvitäkseen äärimmäisistä olosuhteista ja ulkoavaruuden olentojen uhista.

Pelin monipuolisuus tarjoaa mahdollisuuden monenlaisiin pelikokemuksiin. Voit työskennellä yhdessä muiden pelaajien kanssa tai toimia petturina omassa tiimissäsi. Pelaajat voivat olla ystäviä, tuntemattomia tai jopa vihamiehiä. Aluksessa voi olla jopa 16 pelaajaa ja pelaajamäärää voi täydentää bottien avulla. Peli tarjoaa kuusi eri pelaajaluokkaa: kapteeni, insinööri, mekaanikko, lääkäri, turvallisuusvirkailija ja avustaja. Jokaisella luokalla on omat erikoistumispuunsa, jotka mahdollistavat pelityylin mukauttamisen.

Barotrauman pelimaailma on proseduraalisesti generoitu ja se sisältää monia eri pelitiloja, mikä tekee jokaisesta pelikerrasta ainutlaatuisen. Lisäksi pelissä on laaja käsityöjärjestelmä, jonka avulla voit kerätä materiaaleja ja valmistaa varusteita, aseita ja lääkkeitä. Peli mahdollistaa myös omien alusten ja hirviöiden luomisen sisäänrakennettujen editorien avulla.

Kommunikaatio on keskeistä, sillä pelaajat operoivat monimutkaisia järjestelmiä kuten sonaria, ydinreaktoria, aseita, moottoreita ja pumppuja. Peli tukee modausyhteisöä monin tavoin. Suurin osa pelin tiedoista on saatavilla .xml-formaatissa ja pelin lähdekoodi on julkisesti saatavilla GitHubissa. Lisäksi pelissä on Steam Workshop -tuki, jonka kautta käyttäjät voivat jakaa omia modejaan.

Barotrauma Steamissa
34,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-03-13
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: FakeFish, Undertow Games
Julkaisija: Daedalic Entertainment
Teemat:
Genret: selviytyminen, managerointi

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7/8.1/10 (64-bittiset versiot)
Kaksoisydin 2.4 GHz
4 Gt RAM-muistia
2 Gt VRAM-muistia (omistettu VRAM tai jaettu RAM), Shader Model 2.0+ Versio 11
1 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.