SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Bemis Wamilton Racing

2023

Kuvaus

Bemis Wamilton Racing on kilpa-ajopeli, jossa pelaaja ohjaa sähköisiä kilpa-autoja. Pelaaja ottaa ohjaimiinsa Bemis Wamilton -hahmon ja kilpailee kuutta tekoälyvastustajaa vastaan. Pelissä on monimuotoisia ratoja ja ympäristöjä, joiden joukossa on yhteensä 15 erilaista rataa. Jokainen kilpailu koostuu kolmesta kierroksesta ja radat ovat eri teemoilla suunniteltuja.

Erityisominaisuutena pelissä on se, että pelaajan auto on sähköinen ja tarvitsee latausta kisan aikana. Auton akun saa ladattua hidastamalla ja jarruttamalla, joten koko ajan ei voi ajaa täydellä nopeudella. Erityisesti pitkillä suorilla pelaajan tulee miettiä strategiaa, milloin akkukapasiteettia on hyvä kasvattaa. Tämä tuo peliin lisää taktista syvyyttä.

Pelaaja ei voi ottaa oikoteitä, sillä jokaisella radalla on tarkistuspisteitä. Mikäli pelaaja yrittää kiertää nämä, hänen kierrosaikansa ei kirjaudu tuloksiin. Peli tarjoaa myös tulostaulukon, johon kierrosajat ja sijoitukset kirjautuvat.

Pelissä on kolme erilaista kamerakulmaa, joita pelaaja voi vaihtaa pelin aikana. Lisäksi pelissä on testialue, jossa pelaajat voivat kokeilla autonsa ominaisuuksia ja suorittaa erilaisia tehtäviä saadakseen Steam-saavutuksia. Itse kilpailuissakin voi ansaita Steam-saavutuksia. Tulevaisuudessa peliä on myös tarkoitus päivittää lisäämällä uusia ratoja.

Bemis Wamilton Racing Steamissa
4,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-11-01
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Valkeala Software
Julkaisija: Valkeala Software
Teemat: autoilu
Genret: ajopeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 8
Intel Core i5
2 Gt RAM-muistia
nvidia 1000 -sarja
Versio 9.0 DirectX
4 Gt käyttötilaa
DirectX 9 -äänikortti
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.