SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Blonde vs Brunette RPS, Tuotantoyhtiö Tuokio (2011) kansikuva

Blonde vs Brunette RPS

2011
iOS

Kuvaus

Blonde vs Brunette RPS on iOS-alustalle suunniteltu yksinkertainen peli, jossa pelaajat valitsevat joko kiven, paperin tai sakset. Pelin grafiikka on toiminta-anime-tyylistä, ja siinä esiintyy kaksi naispuolista hahmoa: siniseen jumpsuitiin pukeutunut blondi ja punaiseen jumpsuitiin pukeutunut brunetti. Pelin mekaniikka on suoraviivainen ja helppo omaksua.

Pelaajan on valittava yksi kolmesta vaihtoehdosta tai vaihtoehtoisesti annettava pelin valita satunnaisesti. Pisteet lasketaan ja voittoputket kirjataan ylös, mikä lisää pelin kilpailuhenkeä. Tasapelit ovat mahdollisia, kuten kaikissa kivi-paperi-sakset-peleissä. Pelin yksinkertaisuus tekee siitä nopeasti lähestyttävän, mutta sen visuaalinen ilme ja pistejärjestelmä tuovat siihen lisää syvyyttä.

Blonde vs Brunette RPS tarjoaa viihdettä, jossa pelaajien päätöksenteko palkitaan. Peliä voi pelata missä ja milloin tahansa, mikä tekee siitä loistavan ajanvietteen lyhyisiin hetkiin. Toiminta-anime-tyylinen grafiikka tuo peliin tunnelmaa ja tekee siitä visuaalisesti houkuttelevan.

Blonde vs Brunette RPS App Storessa
App Storeen
apps.apple.com

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 2011
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Tuotantoyhtiö Tuokio
Julkaisija: Tuotantoyhtiö Tuokio
Teemat: kasuaali
Genret: taitopeli
Pelaajat: yksinpeli
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.