SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

BOFH: Servers Under Siege, Electric Harem (2003) kansikuva

BOFH: Servers Under Siege

2003

Kuvaus

Olet BOFH, Bastard Operator From Hell, ilkeä tietokonevastaava koulussa. Pelin tapahtumat alkavat, kun hulluksi luonnehdittu ryhmä, Internet Salvation Force, valtaa koulun ja ottaa kaikki palvelimet sekä työasemat panttivangeikseen. Tämä aktivistiryhmä ei ole kiinnostunut ihmisistä panttivankeina, minkä vuoksi koulun henkilökunnalle on annettu käsky poistua paikalta. Saapuessasi myöhässä työpaikallesi kohtaat odottamattoman hiljaisuuden.

Pelissä sinun tehtäväsi on vapauttaa kuudennen kerroksen palvelinhuone aktivistien kynsistä. Matkallasi sinun tulee kuitenkin purkaa aktivistien rakennuksen verkkokaapeleihin asettamat pommit. Voit löytää lisäaseita, ensiapupakkauksia ja pomminpurkamisohjeita kaatamiesi vihollisten varusteista. On tärkeää etsiä hyödyllisiä työkaluja myös rakennuksesta itsessään.

Ruudun alalaidassa oleva tilapalkki näyttää pisteesi, terveydentilasi, jäljellä olevan ajan ennen pommien räjähtämistä, jäljellä olevien pommien, aktivistien ja tietokoneiden määrän sekä käytössäsi olevan aseen ja jäljellä olevan ammuksen määrän. Pelin häviää, jos BOFH kuolee tai pommit räjähtävät. Voitat pelin, jos kaikki pommit on purettu, palvelinhuoneessa piileskelevät johtajat on voitettu ja olet itse yhä hengissä.

Pelissä on tärkeää strategian ja varovaisuuden noudattaminen. Teknikot, jotka kantavat pomminpurkuohjeita ja ovat tunnistettavissa erityisestä univormustaan, yrittävät paeta nähdessään sinut. Jos päästät heidät karkuun, heidän löytämisensä voi olla haastavaa. Vihollisiin kannattaa hiipiä hiljaa takaapäin ja säästää ammuksia käyttämällä nyrkkejä tai ruoskaa aseettomia aktivisteja vastaan. Hiljaiset hyökkäystavat eivät houkuttele vihollisia yhtä paljon kuin ampuma-aseiden ja räjähdysten käyttö. Lisäksi pelissä on mahdollista löytää skanneri, joka näyttää lähellä olevat aktivistit (punaisella), tietokoneet (vihreällä) ja kerättävät esineet (keltaisella). Skanneria käytettäessä et voi käyttää aseitasi, ja sen akku tyhjenee nopeasti.

Lopussa selviytyneistä tietokoneista saa bonusta. Palvelimet ovat erityisen arvokkaita, joten on suositeltavaa yrittää houkutella johtajat ulos palvelinhuoneesta taistelemaan siellä. Jos onnistut purkamaan pommin ilman ohjeita arvaamalla, saat suuren bonuksen, mutta tätä ei suositella toimintatavaksi riskin vuoksi.

BOFH: Servers Under Siege lataussivu
Lataussivulle
archive.org
Freeware

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 2003
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Electric Harem
Julkaisija: Electric Harem
Teemat: rikos
Genret: toiminta
Pelaajat: yksinpeli

Järjestelmävaatimukset:
486 tai parempi
5 Mt RAM
DirectX
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.