SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Border of her Heart

2018

Kuvaus

“Border of her Heart” on visuaalinen romaani, joka sijoittuu kaupunkiin, joka on äskettäin kärsinyt ruttoepidemiasta. Pelissä olet vastuussa aamuvuorosta kaupungin rajalla, jossa päätät, kuka pääsee kaupunkiin ja kuka ei. Tehtäväsi ei ole helppo, sillä äskettäisen epidemian vuoksi resurssit ja henkilökunta ovat vähissä. Valittavanasi on monia erilaisia juonipolkuja ja päätöksesi vaikuttavat siihen, millainen loppu pelissä on.

Pelin kuluessa kohtaat useita hahmoja, joiden kanssa voit myös sosialisoida työpäivän jälkeen ja kehittää suhteita. Joillakin hahmoilla on useita erilaisia asukokonaisuuksia, joita voit nähdä pelin aikana. Ole varovainen, sillä kaikki eivät ole sitä, miltä näyttävät. Tässä tehtävässäsi voit päästää sisään vain kaksi ihmistä joka päivä, mutta tietyt erikoistapahtumat saattavat muuttaa tämän määrän.

Ääninäyttely on yksi pelin monista ominaisuuksista, mikä lisää immersiota ja syventää kokemusta. Tämä lisää realismia ja elävyyttä peliin, jossa jokainen päätös voi olla merkityksellinen. Vaikka tehtäväsi on vartioida rajaporttia, pelissä on paljon enemmänkin kuin vain yksinkertaisia päätöksiä; se tarjoaa monimutkaisen kertomuksen, jossa valintasi voivat johtaa monenlaisiin lopputuloksiin.

Border of her Heart Steamissa
0,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-02-14
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Tuomo Laine
Julkaisija: Tuomo's games
Teemat: fantasia
Genret: visuaalinen romaani

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7/8.1/10
Intel Core2 Duo tai parempi
4 Gt RAM-muistia
DirectX 9/OpenGL-yhteensopiva näytönohjain
Versio 9.0c
1 Gt vapaata tilaa
Näyttö 1280x720 tai parempi
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.