SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Break The Beyond, Latchback Games (2023) kansikuva

Break The Beyond

2023

Kuvaus

Break The Beyond on fantasiapohjainen roguelite-korttipeli, jossa on mukana myös yhdistämiselementtejä. Pelissä pääset sukeltamaan jännittävään seikkailuun, jossa taistelet vihollisia vastaan sekä keräät ja yhdistät esineitä niiden voiman parantamiseksi. Käytössäsi on laaja valikoima ainutlaatuisia esineitä ja saatavilla olevien esineiden määrä kasvaa pelin edetessä.

Taktiset taistelut ovat olennainen osa pelikokemusta. Voit yhdistää saman tason esineitä saadaksesi ne nousemaan tasoltaan, mikä mahdollistaa entistä tehokkaampien hyökkäysten käyttämisen. Voit myös loitsia esineitä erilaisilla elementeillä. Tulevaisuudessa pelissä pystyy avaamaan erikoiskortteja ja uusia hahmoja erityiskyvyillä pelin edistymisen myötä.

Peli tarjoaa mahdollisuuden tutkia monipuolisia maailmoja, kohdata haastavia vihollisia ja kohdata pelottavia pomoja. Jokainen maailma tarjoaa omanlaisensa esteet ja palkinnot, mikä tekee pelikokemuksesta monipuolisen ja dynaamisen. Voit valita reittisi pelin interaktiivisesta huonejärjestelmästä ja pelissä voi myös pelastaa hengenvaarassa olevia NPC-hahmoja.

Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän ainutlaatuisia esineitä tulee saataville. Voit myös parantaa voimiasi erilaisten reliikkien avulla. Jotkut esineet voidaan jopa avata keräämäsi valuutan avulla. Vaikka peli onkin vielä kehitysvaiheessa, kehittäjät arvostavat palautettasi. Kokeile Break The Beyond -pelin lumoavaa maailmaa jo tänään!

Break The Beyond Google Play Storessa
Google Play Storeen
play.google.com

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 2023
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Latchback Games
Julkaisija:
Teemat: fantasia
Genret: roguelike
Pelaajat: yksinpeli
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.