SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

C.L.A.Y. – The Last Redemption

(Työn alla)

Kuvaus

C.L.A.Y. The Last Redemption on roolipeli, joka sijoittuu post-post-apokalyptiseen kaupunkiin. Sinä olet heimosi Valittu ja tulet pian olemaan päällikkö. Kaupunki, jossa asut, on erilainen kuin mikään muu maailmassa. Tämä jatkuvasti muuttuva kaupunki on kontrolloitu tuntemattomista, usein pahantahtoisista voimista, ja vain shamaanit ymmärtävät sen logiikan. Kaupungin kartta on ainutlaatuinen isometrinen ruudukkopohjainen kartta, joka on osittain proseduraalisesti generoitu. Joka kerta, kun nukut, kartta muuttuu, sillä kaupunki herää ja liikkuu. Kartta on täynnä esteitä, salaisuuksia, resursseja ja tavoitteita.

Sinun täytyy tehdä päätöksiä heimosi tulevaisuuden ja kohtalon suhteen. Voit valita perinteisen tien ja toimia kuten kaikki muut päälliköt ovat toimineet nälänhädän jälkeen, tai voit seurata omaa polkuasi ja yrittää paljastaa kaikki salaisuudet. Jokainen salaisuus, jonka paljastat, ja jokainen tarina, jonka koet, rakentaa legendaasi ja paljastaa palan kerrallaan maailman todellisen historian, joka ulottuu pidemmälle kuin Loretellers-muistot ja myytit kertovat. Sinulla on mahdollisuus luoda oma Valittusi tasapainottamalla tulevan päällikön kolmea ominaisuutta: sotapäällikkö, sopimusten tekijä ja kujeilija.

Et ole yksin tässä kaupungissa: voit muodostaa joukkueen, joka koostuu heimolaisista, sotureista, Clayworkereista ja shamaaneista sekä omista pysyvistä kumppaneistasi. Jokaisella heistä on omat tarinansa ja kohtalonsa. Jos tunneli on romahtanut, tarvitset miehiä sen raivaamiseen. Jos tarvitset shamaaneja rauhoittamaan kaupungin, he voivat auttaa. Jos Swarm häiritsee työntekijöitäsi, voit luoda suojamuurin sotureidesi avulla. Varmista vain, että sinulla on tarvittavat Valitun taidot pitääksesi joukkueesi kurissa. Sinun täytyy myös selviytyä omista henkilökohtaisista haasteistasi, kuten äidistäsi, joka on ollut poissa syntymästäsi lähtien, ja isästäsi, joka on kuolemassa glow-lung-tautiin. Kultaisessa Ombrascope-laitteessa kuulet mystisen äänen, joka kehottaa sinua katsomaan pidemmälle kuin vanhimmat haluavat sinun näkevän.

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi:
Kehittäjä: MiTale, Red Nettle Studio, BitByByte Creations
Julkaisija: MiTale
Teemat:
Genret:

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7, Windows 8, Windows 10
1.2 GhZ prosessori
512 MB RAM-muistia
DX 10 (shader model 4.0) grafiikka
200 MB vapaata tilaa tallennustilaa
Ei äänikorttia.
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.