SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Cave Digger VR

2018

Kuvaus

Cave Digger on kaivosseikkailupeli, joka sijoittuu vaihtoehtoisen lännen pikkukaupunkiin. Kaupunki on täynnä mysteeriä ja synkkää huumoria, ja se tarjoaa rohkeille kaivajille monia kokeellisia työkaluja. Peli on yhdistetty Riches DLC -sisällön kanssa, joten voit kokea koko pelin yhdessä tiiviissä paketissa. Varustaudu tutkimaan sekä kaupunkia että vuoren syvyyksiä. Kaiva kallioperää, korjaa äidinmaan antamia palkintoja ja vaihda louhitut arvoesineet uusiin laitteisiin.

Pelissä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kiehtovan. Voit tutkia hissikuilua ja junaratoja neljään erilliseen maanalaiseen tasoon. Jokainen taso tarjoaa omat mysteerinsä ja rikkautensa, ja pelissä on jopa yhdeksän erilaista loppua riippuen tekemistäsi valinnoista. Voit myös päivittää työkalusi ja junan, jotta ne olisivat tehokkaampia ja kiiltäviä. Lisäksi pelissä on Chest-niminen kumppani, joka auttaa sinua kantamaan saaliisi ja taakkaasi.

Cave Digger asettaa pelaajan eteen monia kysymyksiä. Kuinka paljon rikkauksia on tarpeeksi? Pystytkö lopettamaan kaivamisen? Entä mitä tapahtuu, jos et pysty? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen, kun kaivaudut yhä syvemmälle kaivoksiin.

Cave Digger VR Steamissa
19,90€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-05-09
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: VRKiwi
Julkaisija: VRKiwi
Teemat:
Genret:

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10
Intel i5-4590 tai parempi
8 Gt RAM-muistia
NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290 tai parempi
400 Mt vapaata tilaa
SteamVR tai Oculus PC
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.