SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Choppa

2017

Kuvaus

“Choppa” sijoittuu hirvittävän öljynporauslautan katastrofin jälkeiseen aikaan rannikolla. Pelaaja asettuu Rick Guiverin saappaisiin, joka on huimapäinen rannikkovartioston pelastushelikopterin pilotti. Vaikka ylemmät tahot ja järki sanovat toista, Rick hyppää helikopteriinsa ja lentää vaaralliseen vyöhykkeeseen pelastaakseen niin monta ihmistä kuin mahdollista. Pelissä on myös uusi survival-tila, eksklusiivisia helikoptereita ja monia haastavia tehtäviä.

Peli on fyysikkapohjainen pelastussimulaatio, jossa on käsin tehdyt pikseligrafiikat. Lentäminen tapahtuu satunnaisesti generoiduissa tasoissa, jotka ovat täynnä monimutkaisia esteitä. Pelissä on paljon avattavia helikoptereita, päivityksiä panssarille, moottoreille ja pelastusvarusteille. Peli tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailla korkeimmista pisteistä Steam-saavutusten, tulostaulukoiden ja vaihdettavien korttien kautta.

Musiikillisesti peli tarjoaa 1980-luvun tyylistä rokkia ja se sisältää myös “pelihistorian ärsyttävimmät lokit”.

Parta Games on kahden miehen, Antin ja Villen, peliyhtiö, joka on peräisin Suomen maaseudulta. He ovat erikoistuneet luomaan pieniä, mutta koukuttavia arcade-pelejä yksinkertaisilla mekaniikoilla. Heidän pelinsä “Choppa” on täsmälleen tätä: pieni ja uudelleenpelattava arcade-peli, jossa tavoitteena on ylittää aina edellinen ennätys pelastamalla ihmisiä satunnaisesti generoiduista tasoista. Peli on suunniteltu toimimaan erinomaisesti myös vanhemmilla tietokoneilla.

Choppa Steamissa
0,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-02-23
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Parta Games
Julkaisija: Parta Games
Teemat:
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7, Windows 8, Windows 10
Nykyinen suoritin
2 Gt RAM
Nykyinen näytönohjain
Versio 9.0
100 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.