SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Cities: Skylines II

2023

Kuvaus

Cities: Skylines II on kaupunkien rakentamiseen keskittyvä peli, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda ja hallita omaa metropoliaasi. Ultimate Edition -versiossa pääset käsiksi peruspelin lisäksi myös Expansion Passiin, joka sisältää lukuisia lisäominaisuuksia ja laajennuksia, kuten San Francisco -teeman, rantaomaisuuksia, siltoja ja satamia sekä kolme erilaista radioasemaa. Näitä asemia päivitetään uusilla julkaisuilla, jotka sisältävät uusia rakennuksia, kulkuneuvoja ja muita elementtejä, joilla voit personoida kaupunkiasi entistä enemmän.

San Francisco -setti tuo kaupunkiisi aurinkoista tunnelmaa lisäten muun muassa Muscle Car Garage -rakennuksen, viisi erilaista lihaskulkuneuvoa ja poliisiauton. Settiin kuuluu myös ikoninen Golden Gate -silta sekä kartta San Franciscosta. Rantaomaisuuksien lisäpaketti tarjoaa mahdollisuuden luoda ylellisiä ranta-asuntoalueita kaupunkiisi, tarjoten uusia tapoja kaupungin personointiin.

Pelissä on myös kaksi sisältöluojien pakettia, jotka tuovat yli 30 uutta ominaisuutta kumpikin. Nämä paketit on luonut Cities: Skylines -yhteisön suosikkiluojat ja ne tarjoavat uudenlaista tyyliä ja taiteellisuutta kaupunkiisi. Satamat ja sillat -laajennus avaa mahdollisuuden lisätä uudenlaisia rakenne-elementtejä kuten nostosiltoja ja majakoita, sekä yli sata uutta ominaisuutta, joilla voit laajentaa ranta-alueitasi.

Pelissä on myös kolme erilaista radioasemaa, joista jokainen tuo 60 minuutin verran uutta musiikkia peliisi. Radioasemat antavat kaupunkisi rakentamiselle omanlaisensa tunnelman. Ennakkotilaajille on tarjolla myös yhdeksän ainutlaatuista rakennusta, jotka perustuvat tunnettuihin maailman maamerkkeihin, sekä kartta, joka on mallinnettu Tampereen maantieteen pohjalta.

Cities: Skylines II:ssa on syvällinen simulaatio ja elävä talous, joka mahdollistaa aidon maailmanrakennuksen ilman rajoituksia. Peli ei ole vain rakentamista, vaan se on kokonaisvaltainen kokemus, jossa jokainen päätöksesi vaikuttaa kaupungin toimintaan. Erikoistuneen tekoälyn ja monimutkaisten talousmallien ansiosta kaupunkisi elää ja hengittää ja sen dynamiikka muuttuu ajassa. Tämä tekee Cities: Skylines II:sta yhden yksityiskohtaisimmista ja realistisimmista kaupunkienrakennuspeleistä, joka on koskaan tehty.

Cities: Skylines II Steamissa
49,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-10-24
Tila: Tulossa
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Colossal Order
Julkaisija: Paradox Interactive
Teemat:
Genret: strategia, rakentelu

Järjestelmävaatimukset:
Windows® 10 Home 64-bit
Intel® Core™ i7-6700K | AMD® Ryzen™ 5 2600X
8 Gt RAM
Nvidia® GeForce™ GTX 970 (4 Gt) | AMD vastaava
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.