SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Control

2020

Kuvaus

Control sijoittuu Yhdysvaltain Hallintovirastoon (Federal Bureau of Control), jota uhkaa salaperäinen korruptoiva voima. Pelaajalla on mahdollisuus käyttää erilaisia telekineettisiä voimia ja muuntuvia aseita taistelussa tätä uhkaa vastaan. Pelin tavoitteena on paljastaa viraston tummat salaisuudet, löytää kadonnut veli ja palauttaa järjestys kaatuneeseen maailmaan.

Peli on saanut yli 80 palkintoa ja se on kehitetty arvostetun Remedy Entertainment -yhtiön toimesta. Control yhdistelee avoimet peliympäristöt ja kehittäjän tunnetun kyvyn rakentaa syvällisiä, tarinavetoisia pelikokemuksia. Pelissä edetään suorittamalla erilaisia tehtäviä ja taistelemalla haastavia pomoja vastaan. Menestyksen myötä pelaaja voi ansaita päivityksiä, jotka lisäävät kykyjä ja mahdollistavat aseiden muokkaamisen.

Pelaajalla on mahdollisuus tutkia Hallintoviraston muuttuvia ja arvaamattomia tiloja, joissa kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Pelissä on lukuisia yllättäviä hahmoja ja erikoisia tapahtumia, jotka syventävät pelin yliluonnollista ja epälineaarista tarinaa. Pelin monimuotoisuus ja syvyys tarjoavat pelaajalle laajan ja tyydyttävän pelikokemuksen.

Control Ultimate Edition Steamissa
39,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2020-08-27
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Remedy Entertainment
Julkaisija: 505 Games
Teemat: kauhu, sci-fi
Genret:

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7, 64-bittinen
Intel Core i5-4690 / AMD FX 4350
8 Gt RAM-muistia
NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 280X
Versio 11
42 Gt vapaata tilaa
Lisäominaisuudet: Laajakuvatuki 21:9 / Määritettävät ohjaimet / Rajaton ruudunpäivitysnopeus / G-Sync / Freesync-tuki
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.