SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Cruelty Squad

2021

Kuvaus

Cruelty Squad on taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka sijoittuu raadolliseen keikkatalouteen, jossa tehtävänä on yritysten likvidointi. Pelaaja on Cruelty Squad -nimisen moraalittoman tytäryhtiön palveluksessa ja tekee niin sanottuja märkätöitä emoyhtiölleen. Pelistä löytyy useita aseita, kuten flechette-haulikko, äänettömäksi tehty 10mm pistooli, säteilyä emittoiva ase, kaasunheitin ja paljon muuta. Pelissä on erittäin kinemaattista taktista toimintaa, eikä peli tarjoa kädestä pitämistä.

Jokaisessa tehtävässä on useita erilaisia lähestymistapoja ja reittejä ja voit suunnitella varustuksesi niin, että saat taktisen edun. Voit valita lähestymistavan, joka on joko tappava tai ei-tappava ja voit jopa heittää vihollisia vastaan WC-istuimia. Tehtävissä kuljetaan toimistoista ja esikaupungeista poliisiasemiin ja salaisiin kohteisiin. Pelaajalla on myös mahdollisuus puhua hahmojen kanssa ja selvittää pelimaailman mysteereitä.

Pelissä on avoimet, tavoitepohjaiset tehtävät. Tehtävissä tavoitteena on tappaa tai tuhota kohde ja sitten paeta. Vihollisiin kuuluvat yksityiset turvamiehet, poliisit, psykopaattiset hullut, kukkahybridit, suolaisen veden kulttilaiset ja mutanttikoirat. Pelissä on myös mahdollisuus palata aikaisempiin tehtäviin ja yrittää rikkoa omia ennätysaikojaan. Pystytkö saamaan S-arvosanan kaikista tehtävistä?

Cruelty Squad tarjoaa lisäksi kehittyneet kuoleman mekaniikat sekä osake- ja elinmarkkinasimulaation. Pelissä on myös rangaistustila. On kuitenkin syytä huomata, että peli on yhä kehitysvaiheessa ja tässä esitellyt ominaisuudet voivat vielä muuttua. Huomautus: peli ei ole suositeltavaa valoherkille epilepsiaa sairastaville.

Cruelty Squad Steamissa
6,71€
16,79€
-60%

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2021-06-15
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Consumer Softproducts
Julkaisija: Consumer Softproducts
Teemat: surrealismi
Genret: aktiiviräiskintä

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
Intel Core i7-7700HQ 2.8GHz
2 Gt RAM
Nvidia Geforce GTX 1050
1000 Mt käytettävissä tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.