SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Cyldan


Kuvaus

Cyldanin kiehtovassa maailmassa pelaajat pääsevät uppoutumaan laajoihin viheriöiviin maisemiin, tutkimaan linnakkeita ja kohtaamaan vaarallisia haasteita.

Kasvata hahmoasi taitotasolla ja varustele häntä parhaimmilla varusteilla. Hahmon taidot, kuten voima, ketteryys ja viisaus, vaikuttavat suorituskykyysi taisteluissa ja tehtävissä. Opi hallitsemaan erilaisia lyöntejä, torjuntoja ja erikoisiskuja, kun kohtaat pelimaailman vaaralliset otukset, kuten jättimäiset hämähäkit.

Pukeudu panssareihin, kypäriin ja muihin varusteisiin suojellaksesi itseäsi vihollisilta. Varusteesi voivat olla ratkaiseva tekijä taistelun voittamisessa. Tutki interaktiivista maailmaa, kerää esineitä ja hyödynnä ympäristöäsi taistelussa. Jokainen ympäristön osa voi tarjota uusia mahdollisuuksia ja haasteita pelaajalle.

Kommunikoi muiden pelaajien kanssa reaaliajassa, tee yhteistyötä, muodosta liittoumia tai haasta toiset pelaajat kaksintaisteluun. Vihreitä niittyjä, synkkiä metsiä, linnoja ja paljon muuta odottaa löytäjäänsä. Jokainen ympäristö tarjoaa omanlaisensa haasteet ja mahdollisuudet.

Cyldan on moninpeli, joka on saatavilla verkossa. Pelin kehitys on harrastuspohjainen, minkä vuoksi edistyminen saattaa olla hidasta tai jopa pysähtynyt pitkiksi ajoiksi. Kuitenkin, kun pelissä on perusominaisuudet valmiina, pelipalvelimen on tarkoitus olla yhtäjaksoisesti käytössä.

Vuonna 2020 pelin kehitys oli pitkällä tauolla. Kehittäjä päätti aloittaa koko pelin kehityksen alusta ja tämä on viimeinen yritys saada toimiva peli aikaiseksi. Kehityksen uudelleenaloittaminen tehtiin, koska vanhassa koodipohjassa ei ollut mahdollista tehdä suuria muutoksia asiakasohjelmaan. Uudessa versiossa on esimerkiksi tukea Linuxille, mikä tekee palvelimen ylläpidosta huomattavasti edullisempaa. Itse asiassa palvelin on jo olemassa, mutta peli ei ole vielä täysin pelattavassa kunnossa.

Jos haluat pysyä ajan tasalla pelin kehityksen suhteen tai keskustella muiden kanssa, pelin Discord-kanava on löydettävissä osoitteesta https://discord.gg/97YPT4d. Pelin foorumit eivät ole aktiivisia ja ne poistetaan jossain vaiheessa. Kehittäjä on myös ilmoittanut tekevänsä to-do -sivun, josta voi seurata pelin kehityksen etenemistä.

Cyldan lataussivu
Demo

Pelin tiedot


Tila: Beta
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Jussi Witick, Joni Poikelin, Ari Lehtinen
Julkaisija:
Teemat:
Genret: roolipeli
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.