SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Deep Sky Derelicts

2018

Kuvaus

Pelissä olet valtiontomana hylkiönä avaruuden äärimmäisillä alueilla, jossa ihmiskunta on hajautunut pitkin galaksia ja jakautunut kahteen erilliseen luokkaan. Unelmasi on saada kansalaisuus ja päästä asumaan asumiskelpoiselle planeetalle, jossa voit nauttia luonnollisista elinolosuhteista kuten oikeasta ilmasta, vedestä ja ruoasta. Väyläksi tähän unelmaelämään toimii tarunhohtainen avaruusalus, joka sijaitsee Deep Sky -nimisellä avaruussektorilla.

Pelissä rakennat ja ohjaat jopa kolmen hahmon suuruista palkkasoturijoukkuetta. Lähtökohtanasi on keräilijöiden tukikohta, josta käsin lähdet tutkimaan hylättyjä avaruusaluksia. Matkasi varrella kohtaat niin ystävällisiä asukkaita ja kauppiaita kuin vihamielisiäkin olentoja. Taistelut ovat vuoropohjaisia ja niiden dynamiikkaa ohjaavat satunnaisesti vedetyt kortit, jotka muodostavat vaihtelevan valikoiman taistelutoimenpiteitä. Kokemuspisteitä keräämällä voit kehittää omaa joukkuettasi ja taisteluiden välillä voit palata tukikohtaasi parantamaan hahmojasi sekä päivittämään heidän varusteitaan.

Pelissä on useita keskeisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Yksi niistä on korttipohjainen taistelumekaniikka, joka tarjoaa uudenlaisen näkökulman vuoropohjaisiin taisteluihin. Pelissä on myös huoliteltu tieteisfiktion sarjakuvatyyli sekä loputtomat hahmojen ja keräilytiimien mukautusmahdollisuudet. Sisältö generoidaan proseduraalisesti, mikä lisää pelin uudelleenpeluuarvoa. Pelissä on kaksi pelitilaa: tarinatila ja areenatila ja se sijoittuu synkkään dystooppiseen universumiin, jossa ihmiskunta on jakautunut kahtia.

Deep Sky Derelicts Steamissa
19,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-09-26
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Snowhound Games
Julkaisija: Fulqrum Publishing
Teemat:
Genret:

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7 / 8 / 10, vain 64-bittinen
Intel Core i3 tai vastaava
4 Gt RAM
Intel HD Graphics 4400
Versio 9.0c
4 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.