SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

DISTRAINT 2

2018

Kuvaus

DISTRAINT 2 on 2D psykologinen kauhuseikkailupeli. Pelaaja ohjaa hahmoa nimeltä Price, joka myi ihmisyytensä saadakseen yhteistyökumppanuuden johtavalta yritykseltä nimeltä McDade, Bruton & Moore. Peli jatkaa ensimmäisen pelin tapahtumien jälkeen ja kertoo synkän tarinan toivon palauttamisesta ja oman tarkoituksen löytämisestä.

DISTRAINT 2:ssa on pimeä tarina, mutta myös reilusti tummaa huumoria. Pelattavuus on yksinkertainen mutta tehokas: liikutte hahmoa vasemmalle ja oikealle, keräät esineitä ja ratkaiset pulmia edetäksesi mukaansatempaavaan tarinaan. Peli on toteutettu sivulta scrollaavana 2D-muodossa ja siinä on uniikit käsin piirretyt grafiikat. Jokaiseen tilanteeseen on huolellisesti sävelletty musiikki ja äänimaailma luo tunnelmallisen kokemuksen. Pelissä on minimalistinen mutta toimiva käyttöliittymä, jotta pelaajan keskittyminen pysyy olennaisessa.

Pelin tarina on monimutkainen ja täynnä kiehtovia juonenkäänteitä ja hahmoja. Se on käsintehty Suomessa, eikä siinä ole käytetty valmiita grafiikka- tai äänitehosteita. Peli tarjoaa ainutlaatuisen ja syvällisen pelikokemuksen, jossa yhdistyvät psykologinen kauhu, tarinankerronta ja pulmanratkaisu.

DISTRAINT 2 Steamissa
1,49€
8,79€
-83%

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-11-13
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Jesse Makkonen
Julkaisija: Jesse Makkonen
Teemat: kauhu
Genret: seikkailupeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows Vista
Dual Core 2.0 GHz
2 Gt RAM
512 Mt näytönohjain, joka tukee shader 3.0
300 Mt vapaata tilaa
DirectX 9c -yhteensopiva
Ohjaintuki vain Xbox 360 -ohjaimelle
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.