SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

EMUUROM

(Työn alla)

Kuvaus

“EMUUROM” on ainutlaatuinen videopeli, jossa pelaajat sukeltavat virtuaaliseen maailmaan, joka on täynnä erilaisia olentoja, joita kutsutaan EMUUROMiksi. Tässä pelissä pääpaino on tutkimuksessa ja seikkailussa, ei väkivallassa. Pelaajat pääsevät tutkimaan tiheästi yhteenliitettyä aluetta, joka on täynnä yllätyksiä. Jokainen kolkka ja käänne tarjoaa uusia mahdollisuuksia tutkimiseen ja löytöihin.

Pelin keskiössä on EMUUDEX, johon pelaajat dokumentoivat löytämänsä EMUUROMit. Tämä järjestelmä mahdollistaa pelimaailman elämänpuun haarojen seuraamisen, kun pelaajat kohtaavat EMUUROMeja. Tämän dokumentoinnin kautta pelaajat pääsevät syvemmälle pelin maailman monimuotoisuuteen ja ekosysteemiin.

Pelaajat käyttävät tiedonkeruuseen tarkoitettua skannerisädettä, joka auttaa heitä tutkimaan paikallista villielämää. Tämä skanneri ei ole pelkästään tutkimusväline, vaan sillä voi myös muuttaa ympäröivää maailmaa ja luoda uusia polkuja, mikä avaa uusia mahdollisuuksia ja reittejä pelissä.

Yhteistyö pelin monien olentojen kanssa on keskeinen osa “EMUUROM” -pelikokemusta. Pelaajat voivat hyödyntää näiden olentojen systeemistä käyttäytymistä edetäkseen pelissä. Kuitenkin kaikki olennot eivät ole yhtä halukkaita auttamaan, mikä lisää peliin haasteita ja dynamiikkaa.

Taustalla on myös suurempi juoni: lähestyvä komeetta uhkaa EMUUROMien kotia. Pelaajien tehtävänä on selvittää, miten he voivat pelastaa nämä ainutlaatuiset olennot ennen kuin on liian myöhäistä. Tämä lisää peliin kiireellisyyden tunteen ja tekee siitä vielä jännittävämmän kokemuksen.

EMUUROM Steamissa
EMUUROM itch.io:ssa

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: borbware
Julkaisija: borbware
Teemat: fantasia
Genret: tasohyppely

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
2 GHz
1 Gt RAM
128 Mt
10 Mt vapaata tilaa