SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Enworden

2023

Kuvaus

Enworden on sanapeli, joka testaa kielellistä nokkeluuttasi ja luovuuttasi. Pelissä on käytössäsi laattoja, joissa saattaa olla yhdestä neljään kirjainta. Pelin haastavuus lisääntyy ajan myötä ja tarjolla on yhteensä 30 eritasoista kenttää. Näistä 20 on normaalissa kampanjassa ja loput 10 ovat erityisen vaikeassa HARD MODE -tilassa. Pelissä on kaksitoista erilaista pelitilaa, jotka haastavat sinut ajattelemaan laatikon ulkopuolella.

Pelissä on myös alkeita opettava kolmen kentän tutoriaali. Sen avulla pääset hyvin alkuun ja ymmärrät pelin perusmekaniikat. Pelin kielivaihtoehtoina ovat englanti, saksa, suomi ja ruotsi, joten voit harjoittaa sanavarastoasi useammalla kielellä. Grafiikka on yhdistelmä 90-luvun retrotyyliä ja voxeleita ja pelin ääniraita on luotu OPL2 FM -synteesillä, mikä lisää retrohenkeä.

Enworden on suunniteltu olevan saavutettava mahdollisimman monelle pelaajalle. Väri ja ääni eivät ole välttämättömiä pelissä edistymiseen ja pelin voi keskeyttää milloin tahansa tallentamatta menetettävää pelitilannetta. Peli tukee myös ikkunatilaa ja on täysin pelattavissa yhdellä napilla varustetulla hiirellä tai kosketusnäytöllä.

Jos olet kiinnostunut omista tilastoistasi, peli tarjoaa mahdollisuuden tarkastella parhaita ja pisimpiä sanoja sekä käytettyjä kirjaimia. Sanapelien ystäville on tarjolla yhdeksän erilaista saavutusta, jotka voit avata pelissä. Kutsu siis ystäväsi mukaan ja näyttäkää yhdessä, kuka on sanapelien mestari.

Enworden Steamissa
4,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-01-04
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Smart Blob Studios
Julkaisija: Smart Blob Studios
Teemat: kirjoittaminen
Genret: taitopeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7 64-bittinen tai uudempi
64-bittinen suoritin
1 Gt RAM-muistia
OpenGL 3.3 tai uudempi
1 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.