SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

FC Royale: Soccer Heroes

2023

Kuvaus

“FC Royale” -pelissä toimit rakastamasi jalkapallojoukkueen managerina, jossa tavoitteenasi on ohjata joukkueesi voittoon. Pelin ainutlaatuisuus piilee sen korttipohjaisessa taistelukentässä. Sinun tehtäväsi on kehittää joukkueesi pelaajia, jotka esitetään pelissä sankareina, asettaa taktiikat ja hallita joukkuettasi aktiivisesti. Tämä tapahtuu lisäämällä sankarikortteja pelikentälle otteluiden aikana, mikä voi ratkaista pelin kulun. Voittoon vaaditaan kolme maalia, ja jokainen voitto palkitaan aarrearkulla.

Pelissä on monia ominaisuuksia, jotka rikastuttavat pelikokemusta. Kortit ovat pelin ydin, ja pelaajat lisätään pelikentälle valitsemastasi taistelupakasta. Jokainen voitettu peli palkitsee sinut aarrearkulla, joka sisältää satunnaisia sankarikortteja sekä kolikoita ja jalokiviä. Stadionisi kehittäminen ja ultrafanien hankkiminen on myös tärkeä osa peliä, sillä se auttaa sinua päihittämään vastustajasi. Lisäksi peliin on luvassa tulevaisuudessa vielä lisää stadioniominaisuuksia.

Taktiikan asettaminen on keskeinen osa peliä. Asetat avauskokoonpanon ja annat ohjeita pelaajillesi, ja voit päihittää vastustajasi luomalla älykkäitä taktiikoita. Vaikka tämä ominaisuus on vielä tulossa, pelissä on jo nyt mahdollisuus harjoitella taitojasi. Pelissä on myös reaaliaikainen moninpeliominaisuus, jossa voit kohdata tekoälyvastustajia, jotka on sovitettu taitotasosi mukaan. Moninpelitoiminto tulee käyttöön myöhemmissä julkaisuissa, mutta voit jo nyt aloittaa taitojesi hiomisen ja valmistautua kohtaamaan elävät vastustajat, kun ne tulevat saataville.

“FC Royale” on peli, joka keskittyy jalkapalloon sen kaikissa väreissään ilman tarpeetonta väkivaltaa. Kehittäjien pitkän aikavälin visio on jatkaa pelin parantamista uusilla ominaisuuksilla ja parannuksilla, mikä takaa sen, että peli pysyy jatkuvasti tuoreena ja mielenkiintoisena.

FC Royale: Soccer Heroes Google Play Storessa

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-12-09
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Superhit Games
Julkaisija:
Teemat: urheilu
Genret: urheilu
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.