SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Finnish Army Simulator

2023

Kuvaus

Early Access -versio pelistä sisältää 7 viikkoa asepalvelusta, mikä tarkoittaa yli 30 tuntia käsikirjoitettua pelisisältöä! Peli sisältää vahvaa kielenkäyttöä, hieman sensuroitua alastomuutta ja lievää väkivaltaa, joten se sopii parhaiten aikuisyleisölle.

Pelin tarkoituksena on tarjota realistinen, mutta humoristinen kokemus Suomen asepalveluksesta (varusmiespalvelus, “intti”) noin vuonna 2011. Haluamme herättää nostalgisia tunteita! RK-69 (sanaleikki tarkoituksella), M05, simputus, suojeluhälytys… Koulutukseen kuuluu varusmiesten suosikkijuttuja, kuten NBC-varusteiden vuototestaus kyynelkaasulla sekä tulenkoulutus napalmin kanssa. Ja tietenkin ikuisesti läsnä oleva cooperin testi.

Pelaaja voi samaistua pelin sisältöön, jos hän on käynyt läpi Suomen armeijan. Vahva kielenkäyttö, musta huumori, tiukat säännöt, toistuvat tehtävät ja yksinkertaiset perusmekaniikat ovat pelin sydän. Vietä päivät kasarmilla kuuntelemassa loputtomia luentoja, opettelemassa perusdisipliiniä ja marssiharjoituksia.

Muistatko ne hyvät vanhat “yleisurheilu” -tyyppiset pelit? Entä “Tony Hawk” -pelit? Tässä pelissä on paljon mekaniikkoja, jotka moni muistaa lapsuudestaan. Lisäksi roolipelielementit, kuten dialogit, inventaario, pelaajan tilastot, vapaasti liikuteltava maailma ja taitopuut.

Finnish Army Simulator Steamissa
29,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-01-13
Tila: Ennakkojulkaisu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Please Be Patient
Julkaisija: Please Be Patient
Teemat:
Genret: simulaatio

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10
1GHzja ylöspäin
Suositellaan omistettua näytönohjainta
10 Gt käytettävissä olevaa tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.