SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

GeneRally 2, Curious Chicken Games (2023) kansikuva

GeneRally 2

2023

Kuvaus

GeneRally 2 on jatko-osa vuoden 2002 klassikkopelille GeneRally ja se tarjoaa ystävällisen yläkuvakulmasta kuvatun ajopelin. Peli erottuu sisäänrakennetulla, helppokäyttöisellä ratakarttojen muokkaustyökalulla. Peli on saavuttanut laajan suosion ja sitä voidaan pelata monin eri tavoin: yksin tekoälyä vastaan, kaverien kanssa samalla tietokoneella tai luomalla omia ratoja ja jakamalla niitä yhteisön kanssa.

Pelissä on Early Access -vaihe ja siitä kiinnostuneet voivat lukea lisää kehittäjien blogikirjoituksesta. Pelissä on yli 60 erilaista objektia, 12 erilaista pinnan tyyppiä, kuten hiekkaa ja lunta ja monipuoliset maanmuokkaustyökalut. Kaikki nämä antavat mahdollisuuden mielikuvitukselle lentää. Lisäksi voit jakaa luomuksesi Steam Workshopissa tai tuoda vanhoja GeneRally 1 -ratoja suoraan peliin.

Kilpaile aikaa ja haamuautoa vastaan, taistele tekoälyä vastaan tai ota ystäväsi mukaan ja kilpaile samalla tietokoneella. Jopa kahdeksan pelaajaa mahtuu mukaan samanaikaisesti. Koska koko rata näkyy kerralla ruudulla, erillistä jaettua näyttöä ei tarvita. Yksittäisten kisojen lisäksi voit osallistua mestaruussarjaan ja nähdä, kuka on lopullinen voittaja.

Pelin autot ovat muokattavissa. Voit vaihtaa autosi väritystä ja jopa kaikkien kilpailijoiden autojen ulkonäköä. Autojen fysiikka on yksityiskohtaisesti mallinnettu, ottaen huomioon monia eri tekijöitä, kuten voimansiirron tyyppi ja jousituksen liike. Vaikka autot ovat helppoja oppia ajamaan, niiden hallitseminen vaatii taitoa.

Voit suunnitella varikkopysähdyksesi ja hallita polttoaineen kulutusta, rengaskulumaa ja vaurioita kilpailun aikana. Jos haluat, voit myös kytkeä nämä realistiset elementit pois päältä. Pelissä on useita erilaisia autoja, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset suorituskyky- ja ajettavuusominaisuudet. Tekoälyn käyttäytymistä voidaan myös säätää ja voit valita erilaisia ajoprofiileja ja taitotasoa kilpailun tehostamiseksi.

GeneRally 2 Steamissa
Steam-sivulle
store.steampowered.com
14,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-05-30
Tila: Ennakkojulkaisu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Curious Chicken Games
Julkaisija: Curious Chicken Games
Teemat:
Genret: ajopeli
Pelaajat: yksinpeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10 tai myöhempi käyttöjärjestelmä
64-bittinen suoritin, joka tukee SSE2
8 Gt RAM-muistia
NVIDIA GTX 900 -sarjan grafiikka (tai vastaava)
Versio 11 DirectX
200 Mt vapaata tilaa kiintolevyllä
Aiemmat Windows-versiot saattavat pystyä suorittamaan pelin kilpailutoiminnot, mutta Rataeditori ei ole täysin toiminnallinen.
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.