SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Gerty

2019

Kuvaus

Olet osa eliittimercenary-ryhmää. Tärkeä kaivoskolonia on joutunut hyökkäyksen kohteeksi vihamielisen avaruusolentojen voiman toimesta. Aseistettuna hampaisiin ja varustettuna luotettavilla laserikaivajilla, sinun täytyy taistella tiensä syvälle planeetan uumeniin, löytää avaruusolentojen uhkan lähde ja eliminoida se. Selviydytkö hengissä?

Gerty on ylhäältä kuvattu rogue-lite twin-stick ampuja, jossa ympäristö on täysin tuhottavissa. Luo oma polkusi toistettavien satunnaisesti generoitujen tasojen läpi ja luo taktisesti edullisia tilanteita poistaaksesi avaruusolentojen uhan intensiivisessä, haastavassa mutta reilussa toimintapakatussa pelikokemuksessa. Kaiva Juice-kristalleja päivittääksesi varusteitasi, löydä avaruusolentojen rakenteita ja eliminoida avaruusolentojen uhkan lähde yksinpeli- tai paikallisessa yhteistyötilassa.

Testaa taitojasi taitopohjaisessa taistelussa ja yritä välttää pysyvän kuoleman otteita. Säädä haasteen tasoa mieltymystesi mukaan 5 vaikeustason ja edistyneiden asetusten avulla.

Valitse neljän erilaisen hahmon välillä, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset taitonsa ja pelityylinsä. Mukauta hahmoasi lisää juoksusi aikana eduilla ja ostettavilla varusteilla.

Tutki romahtaneita Juice-kaivoksia, jotka ovat täynnä avaruusolentojen elämää ja rakenteita.

Gerty Steamissa
HK$ 76.00

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2019-12-19
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Spawn Point OSK
Julkaisija: Resistance Games
Teemat: sci-fi
Genret: roguelike

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7, Windows 10
2.5 GHz+
2 Gt RAM
512 Mt Nvidia tai AMD näytönohjain
Versio 9.0c
1 Gt vapaata tilaa
Microsoft Xbox 360 -ohjain (Muut ohjaimet saattavat toimia vaihtelevasti)
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.