SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Harmony in the Wild

2023

Kuvaus

“Harmony in the Wild” on viehättävä videopeli, jossa pelaaja sukeltaa nuoren ketun rooliin. Tässä avoimen maailman seikkailussa ketun on kuljettava läpi lumoavien metsien, arktisten alueiden ja avarien valtamerien. Pelin keskeinen teema keskittyy luonnon herkkään tasapainoon ja sen palauttamiseen. Pelaajan tehtävänä on palauttaa harmonia uuteen kotiinsa erilaisten tehtävien ja kykyjen oppimisen kautta.

Pelin ainutlaatuinen piirre on kyky muuntautua eri ketunmuotoihin. Pelaaja voi vaihtaa hahmonsa punaketusta arktiseen kettuun, mikä mahdollistaa sopeutumisen ympäristöön ja sen monipuolisiin haasteisiin. Lisäksi pelaaja voi tutkia värejä sykkiviä metsiä, navigoida jäisillä alueilla ja uida laajoissa valtamerissä, samalla kun selvittää katoavan ekosysteemin salaisuuksia.

“Harmony in the Wild” tarjoaa pelaajalle lukuisia pää- ja sivutehtäviä, jotka paljastavat uusia kykyjä ja edistävät tarinaa. Pelaajan käyttöön tulee erikoiskykyjä, kuten liitokyky, uiminen, voimakas hyppy, jään luominen, telekineettinen tarttuminen ja kivien murskaaminen. Nämä kyvyt rikastuttavat pelikokemusta ja tarjoavat erilaisia tapoja suorittaa tehtäviä.

Peli on 6 pelituotannon opiskelijan työn tulos Jamkissa, ja heidän työtään on täydentänyt säveltäjä Kai Tuomisen musiikki sekä ääninäyttelijä Matti Malin ääniroolit. “Harmony in the Wild” yhdistelee tutkimusmatkailua ja tarinavetoista pelattavuutta, luoden rauhallisen mutta mukaansatempaavan kokemuksen. Pelaajalla on myös mahdollisuus luoda ystävyyssuhteita erilaisten eläinhahmojen kanssa, jotka tarjoavat ainutlaatuisia näkökulmia ja apua seikkailussa.

Harmony in the Wild Steamissa

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-12-14
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Lumo Creations
Julkaisija: Jamk Games
Teemat: kasuaali, seikkailu
Genret: tasohyppely, pulmapeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10
Intel Core i7-1185G7 @ 3.00GHz
2 Gt RAM
GeForce GTX 1050 3 Gt
500 Mt käytettävissä olevaa tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.