SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Haste Heist

2018

Kuvaus

Haste Heist on toiminta- ja pulmapelien ystäville suunnattu peli, jossa pelaajat ottavat Riley-hahmon roolin. Riley on Hastevillessä ainut, joka kykenee pelastamaan kaupungin pormestari Von Wumbeldorfin korruptiolta. Pelaajan on hiivittävä, varastettava ja pinkaistava tiensä läpi kaupungin eri alueiden, ovelammin kuin korruptoituneet poliisit, paljastaen samalla pormestarin pahantahtoiset suunnitelmat. Matka kulkee vankiloista salaperäisiin museoihin, prameisiin kartanoihin, loistokkaisiin kasinoihin, hienostuneille jahteille sekä huippusalaisiin laitoksiin.

Peli on suunniteltu olevan helppo oppia mutta kasvattaa monimutkaisuudessaan, pitäen pelaajan varpaillaan heidän hiipiessään rikkauksien perässä. Haste Heist tarjoaa terveellisen yhdistelmän hiiviskelyä ja pulmanratkontaa. Pelaajille esitellään tuttuja pelimekaniikkoja uudella ja jännittävällä tavalla. Jos strateginen ympäristön hyödyntäminen on sinun juttusi, löydät tienviittoja Hastevillen joskus monimutkaisten ja hämmentävien rakennusten läpi. Eikö hiiviskely innosta? Voit myös juosta läpi kaupungin niin nopeasti kuin pystyt tavoitellaksesi parhaita aikoja tulostaulukossa, tai ehkä kokeilla molempien sekoittamista?

Haste Heist sisältää myös paikallisen yhteistyöpelimuodon, jossa voit ystäväsi kanssa yhdessä suorittaa ryöstöjä ja tavoitella rikkauksia. Peli kutsuu pelaajat kieriskelemään humoristisessa maailmassa, joka on täynnä huvittavia hahmoja ja tilanteita. Haste Heistin tarina tarjoaa kevytmielisen seikkailun, jonka toivomme jättävän pelaajille unohtumattoman interaktiivisen kokemuksen.

Pelaajien tulee käyttää ympäristöään hyödykseen oveloiden pormestari Von Wumbeldorfin konnankoukkuja ja korruptoituneita poliiseja. Haste Heistin sivulta vieritetty seikkailu asettaa pelaajat vastakkain erilaisten vihollisten kanssa, jotka yrittävät pysäyttää Riley-hahmon missiossaan. Pelaajien tulee hiiviskellä varkain, varastaa Hastevillessä piilotettuja aarteita ja käyttää kekseliäisyyttään selvitäkseen esteistä ja ansoista, jotka vaanivat jokaisessa kulmassa.

Haste Heist Steamissa
9,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-02-28
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Team RUN!
Julkaisija: Super God
Teemat: hiiviskely
Genret: taitopeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
2.7GHz
4 GB RAM
Nvidia 650M/ 1,535MB+
288 MB available space
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.