SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Horde Hunters

2023

Kuvaus

Horde Hunters on uudenlainen lähestymistapaa tuova peli, joka kuuluu horde survival -genreen. Tämä genre tunnetaan myös nimellä bullet heaven ja se sai alkunsa Vampire Survivors -pelillä. Horde Huntersissa pelaajan tehtävänä on valita metsästäjä ja torjua demonien invaasio. Pelissä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu alusta alkaen huolella.

Peli käyttää twin-stick-liikettä, jossa pääase ampuu sinne, minne pelaaja osoittaa, samalla kun muut aseet ampuvat automaattisesti. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi valita automaattisen tähtäämisen. Kullakin hahmolla on oma ainutlaatuinen aseensa ja erikoiskykynsä, jotka tuovat lisää syvyyttä pelikokemukseen. Yksi esimerkki erikoiskyvystä on Warrior-hahmon Leap Slam -kyky.

Pelaaja voi myös kerätä ja käyttää kulutustavaroita, jotka antavat pelaajalle lisäetuja, kuten Blizzard, joka jäädyttää viholliset. Pelissä käytetään kultaa, jota voi kerätä ja käyttää ostamiseen, myymiseen tai varusteiden päivittämiseen pelin aikana.

Kartat pelissä ovat proseduraalisesti tuotettuja, mikä tarkoittaa, että ne ovat aina hieman erilaisia. Kartat sisältävät ainutlaatuisia rakennuksia, joilla on vuorovaikutteisia elementtejä. Normaaleilla kartoilla pelin läpäisy kestää yleensä noin 15 minuuttia, mutta pelaajalla on mahdollisuus jatkaa pelaamista pidempäänkin. Erikoiskartoilla, joilla peli jatkuu niin kauan kuin pelaaja selviää, on globaalit pistetaulukot.

Horde Huntersin pelattavuus on aktiivista ja se antaa pelaajalle enemmän kontrollia siitä, miten pelikierros päättyy. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka nauttivat intensiivisistä, nopeatempoisista peleistä, joissa jokainen päätös voi olla ratkaiseva.

Horde Hunters Steamissa
3,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-02-16
Tila: Ennakkojulkaisu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Antti Vaihia
Julkaisija: Antti Vaihia
Teemat: fantasia
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
Windows 10
i5 @ 2,00 GHz
4 Gt RAM-muistia
GeForce GTX 750
32 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.