SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Hyper Ultra Astronautics

2016

Kuvaus

Hyper Ultra Astronautics on paikallinen moninpeliavaruusammuntapeli, joka perustuu fysiikan lakeihin. Pelissä voi olla mukana 1-16 pelaajaa ja siinä on sekä yhteistyö- että kilpailutiloja. Peli on saatavilla sekä Windows- että Linux-tietokoneille ja sen pyörittämiseen riittää Intel HD4000 tai parempi näytönohjain.

Pelaaminen on mahdollista monenlaisilla ohjaimilla: voit käyttää näppäimistöä, hiirtä, peliohjainta tai jopa mobiililaitettasi ohjaimena. Mobiiliohjainsovellus on ladattavissa Google Playsta tai suorana APK-latauksena, ja se vaatii toimiakseen Android 4.3 -käyttöjärjestelmän tai uudemman sekä Wi-Fi-yhteyden samaan verkkoon tietokoneen kanssa.

Pelissä voit haastaa ystäväsi kilpailulliseen otteluun tai harjoitella lentotaitojasi yksin tai yhteistyössä selviytymisotteluissa. Peli sisältää monia strategisia elementtejä: voit väistellä vihollisia, piiloutua asteroidien taakse ja kerätä tehokkaampia aseita tuhotaksesi vastustajasi. Lisäksi voit seurata nykyisiä korkeimpia pisteitä selviytymistilassa pelin verkkosivuilla.

Hyper Ultra Astronautics itch.io:ssa

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2016-05-31
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: FRACTiLE Games
Julkaisija: FRACTiLE Games
Teemat: sci-fi
Genret: toiminta
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.