SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Hyperdrive Inn

(Työn alla)

Kuvaus

“Hyperdrive Inn” on ainutlaatuinen indie-seikkailupeli, joka vie pelaajat syvälle mysteerin ytimeen ja uudistaa interaktiivisen tarinankerronnan rajoja. Pelissä todellisuus ja epätodellisuus kietoutuvat yhteen, kun pelaajat astuvat Hyperdrive Innin loputtomiin käytäviin. Tämä äärettömän suuri hotelli on suunniteltu poikkeuksellisen huolellisesti ja point-and-click-seikkailu tarjoaa yhdistelmän uudelleenpeluuarvoa, koskettavaa kerrontaa sekä häikäiseviä audiovisuaalisia elementtejä.

Pelissä on kyse enemmänkin kuin vain seikkailusta; jokainen pelikerta on yksilöllinen ja täynnä jännitystä. Pelissä on käytetty satunnaistettua sisältöä, mikä tekee jokaisesta läpipeluusta tuoreen kokemuksen. Äärettömän hotellin syvyyksiä tutkiessa pelaaja kohtaa joukon huolellisesti suunniteltuja haasteita ja yllätyksiä. Jokainen pelikerta on erilainen, koska tasot ja kokemukset vaihtelevat.

Pelaajan tehtävänä on löytää salaperäinen isä, herra Hilbert, joka on kadonnut jäljettömiin laukaistuaan tapahtumasarjan, joka uhkaa purkaa todellisuuden kudelman. Hotellia tutkiessaan pelaaja ratkoo monimutkaisia pulmia ja uppoutuu tarinaan, joka käsittelee ihmisen perusluonteen kysymyksiä fantastisen seassa. Hotellin jatkuva laajeneminen heijastelee yhteiskuntamme monimutkaista rakennetta ja pelissä kohtaat teemoja kuten rajattoman kasvun, ylikansoituksen ja ympäristöongelmat.

Audiovisuaalinen kokemus on omaa luokkaansa. Pelin ääniraita on säveltänyt huippumuusikot ja se elää dynaamisesti pelaajan toimien ja tunnetilojen mukaan. Soundtrackin inspiraationa on käytetty suomalaista kansanmusiikkia, mikä lisää pelikokemukseen omaleimaisen syvyyden kerroksen. Visuaalisesti peli on toteutettu käsin kuvioituina elementteinä, jotka on luotu skannatuista kierrätyskankaista. Tämä luo maailman, joka on samalla sekä tuttu että eriskummallinen ja kudottujen tekstiilien kauneus herää henkiin tässä surrealistisessa seikkailussa.

Hyperdrive Inn Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Horsefly Games
Julkaisija: Horsefly Games
Teemat: mysteeri
Genret: seikkailupeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7 tai uudempi
Intel Core i3 M380 suoritin
2 Gt RAM-muistia
Intel HD 4000 näytönohjain
500 Mt vapaata tilaa kiintolevyllä
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.