SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

IAH: INTERNET WAR

(Työn alla)

Kuvaus

“IAH: INTERNET WAR” on vuoropohjainen RTS-peli, joka yhdistää strategian, ohjelmoinnin ja kybersodankäynnin ainutlaatuisella tavalla. Peli sijoittuu internetin syövereihin, missä pelaajat kohtaavat hakkerit ja pyrkivät hallitsemaan kyberavaruutta. Pelissä yhdistyvät taidokkaasti sekä vuoropohjaiset että reaaliaikaiset taktiikat, tarjoten monipuolisen ja kiehtovan pelikokemuksen.

Pelissä on yksinpelitila, joka sisältää nopeatempoisen “Arcade Mode”-pelitilan sekä rogue-lite-kampanjatilan, joka tarjoaa uudenlaisia haasteita jokaisella pelikerralla. Pelin kampanjatila on suunniteltu uudelleenpelattavaksi ja se tarjoaa dynaamisia, juoksupohjaisia hakkerointiseikkailuja. Lisäksi pelissä on yli sata erilaista bottia, joilla kullakin on ainutlaatuiset taidot. Nämä botit voi valjastaa taisteluun, jolloin pelaaja pääsee hyödyntämään sekä strategista älykkyyttään että nopeita päätöksiä vaativia taktisia taitojaan.

“IAH: INTERNET WAR” tarjoaa pelaajille mahdollisuuden päivittää ja mukauttaa bottejaan yli miljoonalla eri tavalla, mikä takaa yksilöllisen ja mukautetun pelikokemuksen. Pelaajat voivat kehittää ja täydentää bottiarmeijaansa taistelukentän herruuden saavuttamiseksi. Lisäksi pelissä on mukana “Sandbox Mode”, joka mahdollistaa strategioiden ja tekoälykäsikirjoitusten testaamisen ja hiomisen räätälöidyssä ympäristössä.

Erityisen ainutlaatuinen piirre pelissä on “Script vs. Script” -taistelumoodi, jossa pelaajat voivat osallistua intensiivisiin algoritmisiin taisteluihin käyttämällä valitsemaansa ohjelmointikieltä. Tässä moodissa pelaajat kirjoittavat tekoälykäsikirjoituksia ja kilpailevat toisiaan vastaan, uudistaen PvP-kokemusta. Peli tukee useita ohjelmointikieliä, kuten Pythonia, C#:aa ja Javaa ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua globaaleihin turnauksiin, joissa on mahdollisuus voittaa oikeita palkintoja.

“IAH: INTERNET WAR” on suunnattu sekä ohjelmointitaitoisille että strategiapelien ystäville. Pelin monipuolisuus ja syvyys tarjoavat haastavia ja palkitsevia kokemuksia kaiken tasoisille pelaajille.

IAH: INTERNET WAR Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi:
Kehittäjä: Vitali Kirpu
Julkaisija: Vitali Kirpu
Teemat: sci-fi
Genret: strategia

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.