SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Iron Danger

2020

Kuvaus

Iron Danger on taktinen taistelupulmapeli, jossa on ainutlaatuinen ajan manipulointimekaniikka. Peli yhdistää aiemmin näkemättömällä tavalla vuoropohjaisten pelien taktisen syvyyden ja reaaliaikapelien jännittävän toiminnan.

Pelin haasteet ratkaistaan kahden hahmon ryhmällä, jotka käyttävät erilaisia taitoja ja erittäin vuorovaikutteisia ympäristöjä. Voit esimerkiksi sytyttää vihollisen tuleen ja potkaista hänet viljapellolle oikeaa grillijuhlaa varten tai asettaa ansan ja kaataa puun heidän päälleen. Vaihtoehtoja on loputtomasti ja sinä päätät oman lähestymistapasi!

Iron Dangerin ydin on sen ainutlaatuinen ajanhallintamekaniikka. Voit kelata aikaa jopa 5 sekuntia taaksepäin milloin tahansa, kokeilla erilaisia strategioita ja liikkeiden yhdistelmiä, kunnes löydät oikean ratkaisun tehtävään. Ajan manipulointi mahdollistaa reaaliaikaisen taistelupelaamisen yhdistämisen perinteisempien taktisten vuoropohjaisten taistelupelien ohjaukseen. Tämä antaa taktiselle taistelulle pulmanomaisen elementin, kun voit jatkuvasti kokeilla uusia lähestymistapoja mahdottomien tilanteiden kääntämiseksi eduksesi ja synkronoida hahmojesi toimintoja täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Iron Danger Steamissa
1,99€
19,99€
-90%

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2020-03-25
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Action Squad Studios
Julkaisija: Daedalic Entertainment
Teemat: fantasia
Genret: strategia

Järjestelmävaatimukset:
64-bittinen Windows 10
Intel CPU Core i5 3.3GHz / AMD CPU FX-8320
8 Gt RAM-muistia
NVIDIA GTX 960 3GB / AMD R9 280 3GB
Versio 11
14 Gt vapaata tilaa
Yhteensopiva DirectX 9.0c
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.