SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Jätinkirkko

2023
Lautapeli

Kuvaus

Jätinkirkko-pelikortit tarjoavat pelaajille mahdollisuuden sukeltaa suomalaisugrilaisten kansojen tarustojen ja legendoiden syvään maailmaan. Pelissä pelaajat rakentavat oman Jätinkirkkonsa kymmenestä huolella valituista korteista, joilla jokaisella on oma ainutlaatuinen roolinsa. Tämä kiehtova peli yhdistää strategisen suunnittelun ja intensiivisen kilvoittelun, jossa jokainen siirto on tärkeä ja voi vaikuttaa pelin kulkuun merkittävästi.

Korttipakan julkaisun myötä ilmestyy myös samanniminen peli, jonka säännöt ovat helposti omaksuttavissa. Pelissä kortit asetellaan neljälle eri tasolle, jolloin pelaajan on suunniteltava liikkeensä tarkkaan. Tässä pelissä menestyminen vaatii älykkyyttä ja nokkeluutta, sillä jokainen kortti voi joko lähentää voittoon tai tarjota pelastuksen haastavassa tilanteessa.

Jätinkirkko-pelikortit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä pelimekaniikkaa ja monipuolista strategiaa, jotka tekevät pelistä sopivan kaikenikäisille pelaajille. Pelin maailma on täynnä jännitystä ja haasteita, ja se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden päästä kokemaan suomalaisugrilaisen mytologian rikkaus ja syvyys.

Jätinkirkko lataussivu
Demo

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-12-06
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Ville Puromäki, Sami Laakso
Julkaisija: Vita Aeterna
Teemat: fantasia
Genret: strategia
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.