SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

JYDGE

2017

Kuvaus

JYDGE on yläkulmasta kuvattu ammuntapeli, jossa pelaajat pääsevät taistelemaan rikollisuutta vastaan Edenbyrgin jatkuvasti hereillä olevassa megakaupungissa. Peli tarjoaa mahdollisuuden luoda oman pelityylin säätämällä JYDGE-hahmoasi, muokkaamalla Gavel-kivääriäsi ja valitsemalla rohkeita kumppaneita erilaisiin tehtäviin. Voit pelata yksin tai yhdessä ystävän kanssa jaettu näytöllä paikallisessa yhteistyötilassa, jota pelissä kutsutaan Co-JYDGE-tilaksi.

Aseesi, Gavel, on monipuolisesti muokattavissa. Voit ampua lyijyä, lasereita ja sähköä, jotka voidaan modifioida kymmenillä peliä muuttavilla efekteillä. Lisäksi voit käyttää erilaisia modifikaatioita, kuten “Persuade or Die” -modia, joka saa viholliset liittymään puolellesi. Aseen modifikaatiot eivät rajoitu vain perinteisiin ammustyyppeihin: voit esimerkiksi laukaista raketteja vihollisten suuntaan tai käyttää Dynamite Gavel -modia läpäistäksesi seinät ja eliminoidaksesi viholliset yhdellä iskulla. Gavelin avulla voit myös käyttää Flaming Plasma -modia, joka saa viholliset palamaan, tai Sandman-modia, joka saa heidät sammumaan.

Pelissä on lukuisia erilaisia tehtäviä ja skenaarioita, joita voidaan lähestyä monin tavoin. Esimerkiksi MegaBankissa ryöstäjät ovat linnoittautuneet sisään, ja sinun täytyy päättää, miten toimia. Cobra Gangin jäsenet ovat ottaneet Flandersin perheen panttivangeiksi, ja sinun tehtäväsi on pelastaa heidät. Edenbyrgin synkissä kujissa liikkuu myös huhuja kuolemantuottokoneen rakentamisesta, joka on erityisesti suunniteltu tuhoamaan JYDGE-hahmot.

Pelaajan on mahdollista käyttää erilaisia pelistrategioita. Voit esimerkiksi valita STEALTH-augmentaatiot ja hiipiä varjoissa tai tehdä itsesi jättiläismäiseksi ja paiskoa rikollisia ympäriinsä. Voit myös tehdä itsesi pieneksi ja mahtua läpi ahtaista raoista. Pelissä on miljardeja erilaisia peliä muuttavia yhdistelmiä, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat työkalut. Erilaiset yhdistelmät kyberneettisistä parannuksista ja asemodifikaatioista voivat auttaa sinua saavuttamaan erilaiset mitalit eri skenaarioissa.

JYDGE-pelin sankariteot ja erityissaavutukset palkitaan mitaleilla, jotka avaavat uusia kyberneettisiä parannuksia, asemodifikaatioita, erikoisaseita ja paljon muuta. Pelissä on monia eri tapoja suorittaa skenaariot: voit esimerkiksi yrittää suorittaa ne ampumatta yhtään laukausta, alle 15 sekunnissa, näkymättömänä tai joko kaikki viholliset eliminoimalla tai säästämällä.

JYDGE Steamissa
14,79€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-10-04
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: 10tons Entertainment
Julkaisija: 10tons Entertainment
Teemat: sci-fi
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
2 Gt
2048 Mt RAM
SM 3.0+
Versio 9.0c
395 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.