SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kilta

2022

Kuvaus

Kilta on peli, jossa pelaaja ottaa uuden killan mestarin roolin. Mestarina tehtäväsi on hallinnoida varusteita ja aseita, joita sankarisi käyttävät tehtävissään. Varusteet ja aseet voivat olla peräisin niin tehtävistä kuin dialogista ja ne voidaan yhdistää tehokkaammiksi esineiksi vierailulla seppään. Sepän taidot ovat erittäin hyödyllisiä, sillä hän voi yhdistää ylimääräiset esineesi ja luoda niistä voimakkaampia varusteita.

Kiltasi voi ottaa erilaisia toimeksiantoja ja tehtäviä eri elämäntilanteista ja tarkoituksena on ensisijaisesti edistää yhteistä hyvää sekä toissijaisesti kasvaa yhdistyksenä. On tärkeää aina tarkistaa, mitä vihollisia ryhmäsi kohtaa tulevissa tehtävissä. Voit minimoida tappiot ja lyödä vihollisesi valitsemalla oikeat ryhmän jäsenet, varusteet ja tutkimalla vihollisten koostumuksia. Tehtävistä ansaitut palkkiot ovat myös merkittävä tulonlähde killallesi.

Jokainen sankari on ainutlaatuinen omilla kyvyillään, ominaisuuksillaan ja dialogillaan. Valinnanvaraa on runsaasti: haluatko rekrytoida Rufuksen, voimakkaan makaakivartijan, joka on erikoistunut kansansa perinteisiin taistelulajeihin, vai Maryun, sydäntälämmittävän mutta raakalaismaisen vanhan naisen, joka voi kirota vastustajasi? Sankarisi ovat usein erimielisiä keskenään ja on sinun vastuullasi ratkaista heidän konfliktinsa. Jotkut valinnat voivat jopa vaikuttaa tuleviin taisteluihin.

Taistelut ovat automaattisia, mutta taktisesti kiehtovia. On tärkeää ottaa huomioon vihollisten kyvyt ja muodostelmat, kun asetat sankarisi taisteluun. Vaikka sankarit taistelevat itse, valmistelusi määräävät lopullisen tuloksen. Taistelut ovat visuaalisesti näyttäviä, musiikki on erinomaista ja kameratoiminta elokuvallista.

Kiltamestarina sinulla on myös kasvava valikoima erityistaitoja, joita voit myöntää sankareillesi heidän lähtiessään tehtäviin. Nämä taidot voivat olla sekä siunauksia että kirouksia ja ne voivat kääntää taistelun kulun tai jopa estää ryhmäsi täydellisen tuhon. Minkälainen kiltamestari aiot olla? Oletko huolehtiva ja kyvykäs johtaja vai pyritkö olemaan kaikkien aikojen pahin rikollispomo?

Kilta Steamissa
10,79€
Kilta itch.io:ssa

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2022-07-10
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: myTrueSound
Julkaisija: myTrueSound
Teemat: fantasia
Genret: roolipeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
Intel® Core™ i5-2520M
4 Gt RAM
Grafiikkakortti, jossa DirectX 10 (shader model 4.0) -ominaisuudet
Versio 10 DirectXista
1500 Mt vapaata tilaa
Äänikortti: Kyllä
Lisähuomautuksia: Pienin tuettu resoluutio on 720p
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.