SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Lake of Creatures

(Työn alla)

Kuvaus

Pelissä päätehtävänäsi on pelastaa järvet, jotka ovat täynnä mutatoituneita olentoja. Tehtävä ei ole helppo, sillä jokainen pelikerta tarjoaa satunnaisesti generoituja järviä, viholliskohtaamisia, aarteita ja pulmia. Tavoitteena ei ole pelkästään selviytyä, vaan myös löytää ja ostaa erilaisia aarteita, jotka antavat erityisvoimia selviytymistä varten.

Fyysisiin lakeihin pohjautuva kalastusmekaniikka tarjoaa oman lisämausteensa peliin. Heilauta kalastusvapaa, heitä viehe veteen ja toivo, että kala tarttuu. Kalastus ei ole pelkkä sivutehtävä, vaan voit myös hyödyntää tilaisuutta tienata rahaa.

Pelissä on monia erilaisia saavutuksia, lukittavia hahmoja ja ominaisuuksia, jotka avautuvat suorittamalla lisätehtäviä. Meta-progression eli yleinen eteneminen pelissä on myös tärkeä osa kokemusta. Yhdistele erilaisia päivityksiä ja löydä, kuinka ne toimivat yhdessä, mikä lisää pelin monimuotoisuutta ja pitkäikäisyyttä.

Pelin aikana törmäät myös satunnaisesti sijoitettuihin pulmiin, jotka vaikuttavat koko järveen ja tekevät pelikokemuksesta entistä haastavamman. Näiden pulmien ratkaiseminen vaatii pohdintaa ja tekee jokaisesta pelikerrasta ainutlaatuisen.

Lake of Creatures Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Antenna Games
Julkaisija: Antenna Games
Teemat: kalastus
Genret: roguelike

Järjestelmävaatimukset:
Windows XP
1.2 GHz
1024 MB RAM
256 MB
200 MB saatavilla olevaa tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.