SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Legend of Grimrock 2

2014

Kuvaus

Legend of Grimrock 2 on nykyaikaisella toteutuksella varustettu, mutta vanhan koulukunnan sydämellä varustettu luolaseikkailuroolipeli. Neljän vangin ryhmä on haaksirikkoutunut eristetylle Nex-saarelle. Saari on täynnä muinaisia raunioita, salaperäisiä pyhäkköjä ja laaja maanalainen verkosto luolia ja kaivoksia. Jos vangit haluavat selviytyä hengissä, heidän on voitettava saaren uhkaavan päämestarin suunnittelemat haasteet.

Havainnointi- ja loogiset kyvyt ovat tärkeämpiä kuin pelkkä voima, sillä Legend of Grimrock 2 panostaa voimakkaasti tutkimukseen, selviytymiseen ja haastaviin pulmiin. Löydä voimakkaita muinaisia artefakteja piilotetuista salakammioista ja haudatuista aarteista. Aseista sankarisi, langeta loitsuja ja valmista lumottuja juomia ja pommeja auttamaan sinua taistelussa kamalia hirviöitä vastaan erittäin taktisessa reaaliaikaisessa taistelussa.

Suunnittele, jaa ja pelaa omia skenaarioita mukana tulevalla Dungeon Editorilla! Luo omia seikkailuja ja täytä ne pulmilla, ansailla tai jopa täysin uusilla esineillä, hirviöillä ja ympäristöillä omalla grafiikalla ja äänellä!

Valmistaudu lähtemään seikkailulle ja paljastamaan Nex-saaren salaisuudet!

Legend of Grimrock 2 Steamissa
23,52€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2014-10-15
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Almost Human
Julkaisija: Almost Human
Teemat: fantasia
Genret: roolipeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows XP
Dual Core 2.33 GHz Intel or 3.0 GHz AMD
2 Gt RAM
Geforce GTX 8800, AMD Radeon 4850 tai Intel HD Graphics 5200 tai parempi (1 Gt näytönohjainta tai enemmän. Shader Model 3.0 tuettava). Vähimmäistuettu resoluutio 1280×720 ja 1024×768.
Versio 9.0c
2 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.