SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Legend of Grimrock, Almost Human (2012) kansikuva

Legend of Grimrock

2012
Nintendo DS

Kuvaus

Legend of Grimrock on vanhan koulukunnan henkeä henkivä roolipeli, jossa seikkaillaan luolastoissa. Pelaaja ohjaa ryhmää vankia, jotka on tuomittu varmaan kuolemaan ja karkotettu eristettyyn Mount Grimrockiin. Vankien tietämättä vuori on täynnä muinaisia tunneleita, luolastoja ja hautakammioita, jotka ovat peräisin aikoja sitten kadonneista sivilisaatioista. Jos vangit haluavat nähdä päivänvalon uudelleen ja saada takaisin vapautensa, heidän on muodostettava tiimi ja laskeuduttava vuoren uumeniin taso tasolta.

Peli tarjoaa haastetta vanhan koulukunnan tyyliin, korostaen taktista reaaliaikaista taistelua ja ruudukkopohjaista liikkumista. Pelissä on myös juonellisia pulmia, salaisia kytkimiä, ansaita loukkuja ja hirvittäviä hirviöitä. Legend of Grimrock panostaa pulmiin ja tutkimiseen ja pelaajan älykkyydellä ja havainnointikyvyllä on suurempi merkitys kuin terävimmillä miekoilla. Ja jos olet kokenut luolaseikkailija ja kaipaat ylimääräistä haastetta, voit ottaa käyttöön vanhan koulukunnan tilan, jossa automaattikartta on poistettu ja voit käyttää ruudukkopaperia apuna! Oletko valmis lähtemään seikkailuun ja selvittämään Mount Grimrockin salaisuudet?

Pelin avainominaisuuksia ovat laaja verkosto muinaisia tunneleita, salaisuuksien löytäminen ja selviytyminen Mount Grimrockin vaarallisissa luolastoissa.

Legend of Grimrock Steamissa
Steam-sivulle
store.steampowered.com
14,79€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2012-04-11
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Almost Human
Julkaisija: Almost Human
Teemat: fantasia
Genret: roolipeli
Pelaajat: yksinpeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows XP Service Pack 3
Dual Core 2GHz Intel or 2.8GHz AMD
2 Gt RAM
ATI Radeon X1600 tai NVIDIA GeForce 7600
DirectX 9.0c
1 Gt kiintolevytilaa
DirectX 9.0c -yhteensopiva
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.