SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Letifer


Kuvaus

Letifer on roguelite bullet hell -selviytymispeli, joka yhdistää nopeisiin reaktioihin perustuvan pelattavuuden monipuoliseen päivitysjärjestelmään. Peli antaa sinulle mahdollisuuden luoda unelmiesi tai painajaistesi rakennelman. Pelissä ohjaat otsikossa mainittua Letiferiä, puoliksi ihmistä ja puoliksi demonia, joka pyrkii murtamaan kirouksensa taistelemalla demonilajia vastaan. Letiferiä avustaa hänen erikoinen ystäväjoukkonsa.

Pelissä on monia haastavia rituaaleja, jotka sijaitsevat erilaisissa biomeissa. Tavoitteena on taistella läpi näiden rituaalien ja kohdata voimakkaita arkkidemoneja. Sen lisäksi voit valaista taistelukenttää päivitettävällä taisteludrone ja erilaisilla asevaihtoehdoilla. Voit myös valita rituaalien pituuden: jos olet kiireessä, voit suorittaa lyhyempiä rituaaleja, tai jos olet valmis koetukseen, voit syöksyä pidempiin haasteisiin.

Vaikka olisi mahdollista luoda täydellinen rakennelma, pelkästään se ei riitä. Pelaajan taidot ovat yhtä tärkeitä. Sinun tulee tähdätä, väistellä, syöksyä ja räjäyttää vihollisia suorittaaksesi tehtävät. Voit käyttää keräämiäsi valuuttoja ja materiaaleja tehdäksesi pysyviä päivityksiä hahmollesi ja varusteillesi. Päivitysvaihtoehdot kattavat uudet asemuodot Demonipistooli ja Anima-ase, sekä useita tapoja tehdä luottodronestasi X9 entistä tehokkaamman.

Kun et ole suorittamassa rituaaleja, voit jutella ystäviesi kanssa keskuspaikassa, joka tunnetaan nimellä Hub. Sieltä voit oppia heidän tarinansa ja saada hyödyllisiä vinkkejä. Pelissä on paljon muutakin kuin pelkkä taistelu; ystäviesi tarinat ja vinkit rikastuttavat pelikokemusta ja avaavat uusia näkökulmia Letiferin maailmaan.

Letifer Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Tulossa
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Third Spirit Games
Julkaisija: Third Spirit Games
Teemat:
Genret:

Järjestelmävaatimukset:
Microsoft® Windows® 7 / 8 / 8.1 / 10 x64
2.0 GHz kahden ytimen suoritin tai parempi
OpenGL 3.2 -yhteensopiva GPU, jossa on vähintään 256 Mt VRAMia
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.