SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Levaluhta

(Työn alla)

Kuvaus

Leväluhta on kauhupeli, jonka inspiraationa toimii Marko Hautalan kirja “Leväluhta”. Peli sijoittuu Orismalan muinaiselle hautapaikalle, jossa on tapahtunut outoja ilmiöitä. Tarina keskittyy vanhenevaan kotihoitajaan ja yksinäiseen vanhaan naiseen. Pelin kauniit 2D-grafiikat on toteutettu elokuvien kuten The Lighthouse, Night of the Hunter ja Persona innoittamana. Leväluhta tarjoaa ainutlaatuisen kauhukokemuksen, jossa tunnelma rakennetaan pelimekaniikan ja hitaan ahdistuksen avulla.

Pelin kauhu perustuu aikuisille suunnattuun noir-tyyppiseen kauhuun, joka sijoittuu todellisiin suomalaisiin paikkoihin. Pelissä ei ole säikyttelyä tai verenvuodatusta.

Pelimekaniikaltaan Leväluhta on klassinen seikkailupeli, mutta modernisoitu liikkumisen ja strategian painottamisella. Pelaaja ohjaa kotihoitajaa, jolla ei ole riittävästi resursseja hoitotyöhönsä. Pelaajan tehtävänä on huolehtia vanhasta potilaasta ja tämän kodista. Pelaaja siivoaa, laittaa ruokaa, korjaa ja hoitaa muita tehtäviä työnkuvan mukaisesti. Pelaajan täytyy kiirehtiä ajan kanssa, hallita stressitasojaan ja selviytyä päivittäisistä sattumanvaraisista komplikaatioista.

Pelaaja ohjaa tutkimusta, joka poikkeaa perinteisestä kauhutalon tarinasta. Potilaalla on pieni talo, jossa on selittämättömiä piilokerroksia.

Levaluhta Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Platonic Partnership
Julkaisija: Platonic Partnership
Teemat:
Genret:

Järjestelmävaatimukset:
Win 10
Vaatii 64-bittisen prosessorin ja käyttöjärjestelmän.
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.