SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Lydia

2017

Kuvaus

Lydia on tarinapainotteinen peli, joka muistuttaa rakenteeltaan To the Moon -peliä. Peli tarjoaa upeita harmaasävyisiä grafiikoita ripauksella väriä sekä synkkää ja tunnelmallista alkuperäistä ääniraitaa, jotka luovat melankolisen tunnelman. Lydia on tunteellinen matka pienen lapsen mielikuvituksen syövereihin.

Pelin kesto on noin 1,5 tuntia ja sen tiivis rakenne palvelee tarinaa. Grafiikat ovat käsintehtyjä ja harmaasävyisiä ja niiden on suunnitellut julkaistu sarjakuvataiteilija Henri Tervapuro. Alkuperäisen musiikin on säveltänyt tunnettu elokuvamusiikin säveltäjä Juhana Lehtiniemi.

Lydia on suloinen pieni tyttö, joka rakastaa pehmoleluaan Teddyä kovasti. Teddy on ollut Lydian mukana alusta asti ja Lydia ei muista elämäänsä ilman häntä. Teddy on aina ollut mukana seikkailuissa ja löytänyt sirkkoja lähileikkipaikalta yhdessä Lydian kanssa. Lydia rakastaa Teddyä ja Teddy rakastaa häntä takaisin.

Viime aikoina heillä on ollut vaikeuksia nukkumisen kanssa. Alakerrasta kuuluu paljon kovaa melua. Aikuiset viettävät omia seikkailujaan siellä.

Lydia Steamissa
1,19€
3,99€
-70%

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-06-02
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Platonic Partnership
Julkaisija: Platonic Partnership, Nakana.io
Teemat: seikkailu
Genret: seikkailupeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7 SP1
2 GHz
4 Gt RAM-muistia
Intel HD 4000 tai parempi
Versio 9.0c
2 Gt vapaata tilaa
Windows-yhteensopiva kortti
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.