SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Mestaruusottelu

(Työn alla)
Lautapeli

Kuvaus

Mestaruusottelu-projekti on erityisesti showpainiteemainen lautapeli, joka on seuraaja vuoden 2021 -hyväntekeväisyysprojektille. Tämä edellinen projekti oli menestys, sillä sen avulla kerättiin yli 11000 euroa lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. Mestaruusottelu eroaa aiemmasta projektista sen fyysisellä peliluonteella, mutta yhdistää saman hyväntekeväisyyden hengen.

Pelin kehitystyö on käynnissä, ja tavoitteena on, että lautapeli on valmis kesään 2024 mennessä. Peliä myydään erilaisissa tapahtumissa sekä projektiin osallistuvissa kaupoissa. Mielenkiintoista on, että pelin myyntituotto, vähennettynä veroista, lahjoitetaan kokonaisuudessaan Mieli ry:lle. Tämä tekee hankkeesta paitsi kulttuurillisen myös hyväntekeväisyysprojektin.

Mestaruusottelun ympärille on kerääntynyt huomattavaa tukea. Esimerkiksi Nightwish, Sonata Arctica ja Battle Beast ovat jo osallistuneet projektiin. Yksityishenkilöt ja organisaatiot voivat edelleen osallistua hankkeeseen tekemällä lahjoituksia. Projektin suunniteltu valmistumisaika keväälle 2024 tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana luomassa jotain ainutlaatuista suomalaisen pelihistorian saralla, samalla tukeen tärkeää hyväntekeväisyyskohdetta.

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi:
Kehittäjä: Mika Joensuu
Julkaisija:
Teemat: showpaini
Genret:
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.