SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Moadra

(Työn alla)

Kuvaus

Pelissä ohjaat alien-sotilas Moadraa, jonka tehtävä on tutkia pitkään kadoksissa olleen Protea VI -planeetan tapahtumia. Moadra erkaantuu joukostaan ja joutuu tutkimaan planeetan vaarallisia syvyyksiä. Voit vapaasti liikkua laajassa, toisiinsa yhteydessä olevassa maailmassa, jossa kohtaat monia haastavia taisteluita. Käytössäsi on valikoima aseita ja erikoiskykyjä, jotka auttavat sinua selviytymään planeetalla elävien vihamielisten olentojen hyökkäyksistä.

Tehtävänäsi on myös selvittää Neera-rodun kauan sitten kadonneen retkikunnan kohtalo. Käytä skanneribottia ja röntgennäköä tutkiessasi ympäristöä tarkemmin ja paljastaen piilotettuja reittejä ja salaisia alueita, jotka ovat näkymättömissä paljaalle silmälle. Planeetta Protea VI on täynnä yllätyksiä, aina autioista aavikoista ja jäätävistä huipuista reheviin luoliin ja rappioituneisiin raunioihin. Paljasta esi-isiäsi koskevat salaisuudet ja selvitä tapahtumat, jotka johtivat heidän sukupuuttoonsa 20 000 vuotta sitten.

Matkan varrella Moadra kehittyy ja kasvattaa kykyjään. Voit hyödyntää Moadran liikkuvuutta monin eri tavoin: loikkien yli rotkojen ja happolammikoiden, väistellen vihollisia kierien ja ryömien ahtaiden tunnelien läpi. Taistele jättiläismäisiä hirviöitä vastaan monivaiheisissa taisteluissa, jotka todella panevat taitosi koetukselle. Peli tarjoaa myös kevyitä pulmia, joita ratkomalla voit avata uusia polkuja ja paljastaa lukemattomia salaisuuksia tehtäväsi aikana.

Lopuksi, tuhoa vihamielisiä olentoja ja organismeja ja ime heidän protoplasmaansa, energiaa sisältäviä biomassakokkareita. Käytä näitä resursseja orgaanisissa kammioissa Moadran kykyjen ja aseiden kehittämiseen uusille tasoille. Yhteistyössä skanneribottisi kanssa voit myös karttaa tutkimasi alueet ja suunnitella seuraavat askeleesi. Pelissä on paljon enemmän kuin silmä näkee ja sen kiehtovat arvoitukset, haastavat taistelut ja syvästi kudottu tarina tekevät siitä todella immersiivisen pelikokemuksen.

Moadra Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi:
Kehittäjä: Gloomsoft
Julkaisija:
Teemat: sci-fi
Genret:

Järjestelmävaatimukset:
64-bittinen suoritin ja käyttöjärjestelmä
Windows 7 64-Bittinen
4 Gt RAM
DirectX Versio 11
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.