SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Morbid: The Lords of Ire

(Työn alla)

Kuvaus

Morbid: The Lords of Ire vie pelaajan synkkään maailmaan, jossa kauhistuttavat olentot ja tuskalliset kärsimykset ovat arkipäivää. Peli on jatkoa ja uudelleenkeksintöä kriittisesti ylistetylle isometriselle Souls-tyyliselle toimintaroolipelille “Morbid: The Seven Acolytes”. Tarinassa sankarillinen Striver palaa jälleen taistelemaan pelottavia otuksia vastaan. Peli esittelee myös uuden 3D-näkökulman, mikä tekee kauhun kokemuksesta entistä syvällisemmän. Taistellessasi voit käyttää laajaa valikoimaa erilaisia aseita, varusteita ja siunauksia tuhotaksesi kaiken tielläsi olevan.

Pelissä on viisi erilaista maailmaa, joita kutsutaan Ire-maiksi. Jokainen niistä on kauhistuttavien olentojen ja viiden ainutlaatuisen fraktion asuttama. Alueet vaihtelevat talvisista vuoristoista mätäneviin kaupunkeihin. Tehtävänäsi on puhdistaa nämä maat niitä vaivaavasta pahuudesta. Eri tasoilla voit myös kohdata erityisen voimakkaita ja pimeitä otuksia, jotka tarjoavat lisähaasteita.

Toimintasi taistelussa vaikuttaa pelimaailmaan dynaamisesti. Morbid: The Lords of Ire rakentaa edeltäjänsä, Morbid: The Seven Acolytes, mielenterveyssysteemin päälle. Taistelutyyliisi perustuen voit joko säilyttää järkesi tai antaa hulluuden ottaa vallan. Hulluuden omaksuminen voi tarjota voimakkaita etuja, mutta suurin henkilökohtainen riski. Tämä vaikuttaa myös siihen, miten koet ympäröivän maailman.

Pelin viimeisenä haasteena ovat viisi pelottavaa Iren lordia, jotka edustavat kukin omaa aluettaan. Lisäksi voit suorittaa vapaaehtoisia tehtäviä ja löytää salaisuuksia, jotka auttavat sinua matkallasi. Erilaiset aseet, runot ja siunaukset tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia pelityylien kokeiluun. Jokainen taistelu, olipa se sitten kauhistuttavia vihollisia tai eeppisiä pomo-otteluita vastaan, testaa taitojasi äärimmilleen.

Morbid: The Lords of Ire Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Still Running
Julkaisija: Merge Games
Teemat: fantasia
Genret: toiminta
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.