SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Muukalaisten yö (Alien Incident), Housemarque (1996) kansikuva

Muukalaisten yö (Alien Incident)

1996
MS DOS

Kuvaus

Alien Incident on tietokonepeli, joka julkaistiin vuonna 1996 PC:lle. Pelissä pelaaja ohjastaa nuorta Benjaminia, jonka setä on keksinyt Worm Hole Spawner -nimisen laitteen. Eräänä päivänä ukkosen iskiessä tähän keksintöön se ylittää kaikki odotukset ja avaa avaruudessa reiän, josta ulkoavaruuden äidilaiva pääsee tulemaan sisään. Laivan miehistö näyttää lapsilta pukeutuneina Halloween-asuihin ja he ottavat Benjaminin sedän panttivangiksi. He uskovat, että setä tietää, mistä löytää “Entiteetti” -nimisen, mystisen ja hehkuvan elämänmuodon, joka on piiloutunut syvälle Maapalloon.

Pelissä on yksinkertainen point-and-click-käyttöliittymä, joka mahdollistaa Benjaminin liikuttamisen sekä erilaisten esineiden löytämisen, poimimisen ja käyttämisen ongelmien ratkaisemiseksi. Matkalla pelaaja kohtaa monia värikkäitä hahmoja ja saa tehtäväkseen ratkaista erilaisia pulmia. Benjaminin tehtävänä on pelastaa setänsä ja samalla koko maailma, sillä avaruusoliot ovat tulleet etsimään Entiteettiä, joka on piiloutunut Maahan ja jonka he uskovat olevan avain paluuseensa omaan galaksiinsa.

Alien Incident on suunnattu kaikenikäisille ja sen tunnelma on kevyt. Peli yhdistelee ongelmanratkaisua ja seikkailua tavalla, joka pitää pelaajan kiinnostuneena alusta loppuun.

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 1996
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Housemarque
Julkaisija: GameTek
Teemat: fantasia
Genret: arcade, seikkailupeli
Pelaajat: yksinpeli

Järjestelmävaatimukset:
486/66
8 MB RAM
VESA-näytönohjain
Soundblaster-yhteensopiva äänikortti

Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.