SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Myrskyn sankarit

2013
Lautapeli

Kuvaus

Myrskyn sankarit – Suurkuninkaan miekka on suomenkielinen roolipeli, joka ottaa pelaajansa mukaan salaiseen metsäleiriin, jossa asuvat rohkeat viherhuput. Näiden kapinallisten tehtävänä on suojella Natharin kansaa paha keisari Zangaviuksen joukoilta. Peliä on kehitetty erityisesti ottaen huomioon aloittelijaystävällisyys, sillä Suomessa on ollut suuri tarve tällaiselle pelille. Ensimmäisen roolipelaajasukupolven lapset ovat itse alkaneet saavuttaa roolipeli-ikää ja Myrskyn sankarit tarjoaa heille sopivan väylän harrastuksen pariin.

Pelissä on kyse enemmästäkin kuin vain taistelusta ja seikkailusta. Kun keisarin uusi, synkkä suunnitelma paljastuu, kapinallisten on löydettävä Natharin tarunhohtoisen perustajan Valius Yhdistäjän kadonnut miekka. Tämä tehtävä muodostaa pelin ytimen ja antaa sille nimensä – Suurkuninkaan miekka. Pelissä on siis vahva tarinallinen elementti, joka tempaa pelaajat mukaansa.

Myrskyn sankarit on luonut Mike Pohjola, suomalainen fantasiakirjailija ja pelisuunnittelija, jolla on pitkä ja palkittu ura roolipelien parissa. Pohjola on saanut useita tunnustuksia, kuten Kultaisen lohikäärmeen elämäntyöstään roolipelien alalla vuonna 2010. Hän aloitti roolipeliharrastuksensa partiossa vuonna 1988 ja haluaa nyt tuoda tämän harrastuksen uuden sukupolven ulottuville.

Roolipelin julkaisemisesta vastasi porilainen pelifirma Tactic. Peli sai alkunsa joukkorahoituskampanjassa kesällä 2012 ja sen julkaisu tapahtui heinäkuussa 2013 Ropeconissa. Kampanjassa oli mukana 285 ihmistä, jotka keräsivät varat pelin kehittämiseen. Syyskuusta 2013 lähtien peli on ollut laajasti saatavilla eri myyntipisteissä kautta maan – kirjakaupoissa, pelikaupoissa, supermarketeissa ja tavarataloissa. Myrskyn sankarit on 2000-luvun suurin suomalainen roolipelijulkaisu ja jälleenmyyjät ovat olleet innostuneita tarjotessaan asiakkailleen jotain uutta ja kotimaista.

Myrskyn sankarit lataussivu
Demo

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 2013
Tila: Julkaistu
Lisenssi:
Kehittäjä: Mike Pohjola
Julkaisija: Tactic
Teemat: fantasia
Genret: roolipeli
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.